Nick név: Stefanotis
Bemutatkozás: Mottóim: Ne add fel soha! Minden megtörténhet! Soha ne mondd, hogy soha! ->ezek nagy mondásaim, ezekhez tartom magam, bár bevallom, néha elég nehéz! Bemutatkozásom: 27 éves kecskeméti lány vagyok. Kecskemét belvárosában lakok, felsőfokú főiskolai tanulmányaimat a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karán folytattam, ahol pedagógusi diplomát szereztem. Szeretem a gyerekeket, s könnyen megtalálom velük a közös hangot. Egyszerű vagyok, szerény és szolid. Szeretem a természetet, s mindazt, amiben van valami szép, valami megmagyarázhatatlan gyönyörűség. Mindezek mellett imádom az állatokat! Szívemhez ők állnak a legközelebb, leírhatatlanul rajongok értük már egészen pici korom óta. :) Az állatok csodálatos világa mindig is lenyűgözött, számomra ez a téma mindig is nagyon kedves volt. A velük való foglakozás egyben a hobbim is. Csendesebb, szerényebb egyéniség vagyok és igen érzékeny lelkületű. Sokat tud jelenteni számomra egy kedves mosoly vagy tekintet, vagy akár egy jó szó. Úgy vélem, ezek a dolgok parányinak tűnnek, de valójában nem is sejtjük, milyen sokat jelenthetnek ezek. Ha akarok, igen kitartó tudok lenni, nem egy könnyen feladó típus vagyok. Nem szeretem a feltűnést, a csicsás, jellemtelen dolgokat. Családcentrikus vagyok, szüleim, s testvérem bármikor, bármiben számíthatnak rám! :) Komoly, vidám, kedves, mosolygós, barátságos lánynak ismerem magam. Kedvelem a művészetet, az irodalmat, magam is szívesen rajzolok, írok verseket, kézimunkázok (horgolok) vagy hallgatok zenét szabadidőmben. Imádok énekelni: tagja voltam rövid ideig egy nótakörnek is. Tudok sütni-főzni, már évek óta, s a házimunkákban is nagyon szívesen segítek ha kell. :) Szeretek új dolgokat kipróbálni házi praktikák terén is. Belső személyiségem, lelkivilágom alapján különleges lánynak tartom magam. Szeretem a \\\\\\"finom ízlésű dolgokat\\\\\\", a szolid színeket. 7. osztályos korom óta növesztem a hajam, több, mint 10 éve. Nagyon szeretem, régi nagy vágyam volt ez, büszke is vagyok rá! :) Úgy vélem: egy nő szíve olyan, mint a titkok mély, kék óceánja, s minden nőben ott rejlik egy bizonyos varázs, amitől akár a legszebb is lehet annak a számára, aki ezt fel fedezi benne. :) Köszönöm, hogy itt jártál!!! (Kommentárokat szívesen fogadok, amennyiben nem sértőek, bántóak és emberi kereteken belül tudhatóak! Jelölni, nyugodtan jelölhetsz, ha szimpatikusnak találsz, visszaigazolok mindenkinek!)
Művei:  

Júdás - Éljen a szerelmesek napja!

A lány szívében őszinte szeretet lobog a férfi iránt, ki csak kihasználja őt, s ezt jól tudja a hölgy! De mégsem tud elszakadni tőle, mert a lány őszintén szereti! Tűri a hazug szavakat, s érzéseket!

Csillanó hópihék - Éljen a szerelmesek napja!

A mű tartalma burkoltan jut kifejezésre a versben! Hirtelen szerelem lobban egy ifjú hölgy szívében, ki az érzéseit a fiú iránt a "tél gyönyöréhez" hasonlítja! A lány télen szereti meg a fiút!

Csalogány egy érzés - Éljen a szerelmesek napja!

Egy fiú, kinek kimutatott szerelme a lány felé, nem valós! Ezt a lány érzi és tudja jól, de ő mégis nagyon szereti a fiút, s vágya az a fiú is egyszer ugyanígy szeresse őt! Álma: vágyálom marad!....

Piciny gyémánt mag - Éljen a szerelmesek napja!

Egy lány, kinek a szívében a szerelem otthonra talál, szárnyalni tud a boldogságtól, mikor látja vagy ha csak rágondol is! A fiú viszont nem hisz a lány szerelmében, mivel azt hiszi, ő nem szerethető!

Vajúdó gondolat - Éljen a szerelmesek napja!

Érzéseket fon körbe a költemény, gondolatokat, eldöntendő kérdéseket, melyre választ szeretne kapni a gondolat! Lelki vívódás fejeződik ki benne, vajon mit érez a fiú a lány iránt? S végül választ kap

Álmaim lovagja - Éljen a szerelmesek napja!

Rajongással teli szerelem, szerelmes vallomás egy lány részéről, mely viszonzatlan marad számára! A fiú megnevezésre kerül benne, nem véletlen a nagy betűs vezetéknév kiemelése a vers utolsó soraiban!

Egy szarka szíve - Éljen a szerelmesek napja!

Egy makacs ember, egy kemény aura, egy egész "más" ember, ki próbál kívülről erősnek látszani, s ez nem tetszetős, de jó ember! S egy lány, ki pontosan átlát ezen álarcon s felfedezi szerelmes lelkét

Csillagszerelem - Éljen a szerelmesek napja!

Egy lányról szól a költemény, akinek szerelem gyulladt szívében egy olyan ember iránt, ki másképp érez, s mást szeret! Nem marad más, mint remény és vágy, s egy nagy kérdés: Talán valaha lehet még?

Könny perdül - Éljen a szerelmesek napja!

Könny perdül,
<<  <  1 2  >  >>

Legolvasottabb cikkek