Nick név: Balage
Művei:  

Balage: Gólem Színház - Vinnai András: Lefitymálva

A sztori gagyi, a szöveg erősen obszcén, de hangulat... az fergeteges.

Balage: Városmajori Szabadtéri Színpad - Lili bárónő

Június 24-én, pénteken, negatív hangulatban vágtunk neki a Városmajori Szabadtéri Színpadhoz vezető utunknak. A kissé csípős, inkább őszies, mint nyárra hajazó idő volt pesszimizmusunk fő forrása.

Vegyük birtokba a budapesti Duna-partot! - Megnyílt a Duna Tanösvény

Gondoltad volna, hogy valaha uszoda állt a Parlament előtt és bárki beugorhatott a Dunába? Vajon melyik állatról hitték, hogy varázslatos férfierőt ad, és segít az ágyban?

Balage: Színész avatás mesterfokon

2011. június 19-én új színészek hagyták el a Főnix Színház pódiumát. Ezúttal Bálint Örs, Bognár Anita, Preyer Enikő, Tirczka Albertina lépett ki a növendékek soraiból.

Pályázat a versek szerelmeseinek

Meghosszabbította a kedvezményes jelentkezési lehetőséget a nyári Versművészeti Táborokba a Magyar Versmondók Egyesülete a sűrűsödő érdeklődés miatt.

Balage: Readers Digest - Igaz szerelem(részlet)

Hogy hogyan ismertem meg kedvesem? Az egy igazán furcsa történet, nem könnyű pár sorban elmesélni, de ezúttal megpróbálkoznék vele. Természetesen maga a találkozás egy pillanat műve volt..

Balage - Vakrepülés Színjátszó Egyesület: A varázskert örökösei

"Szájadat betedd, - S nyisd ki füledet, - Nyisd ki ezt a kis kaput, - Majd meglátod, hogy mi fut - Rajta át fejedbe... - Petőfi Sándor: Arany Lacinak"

Balage - Színházi Alkotók Fiatal Társulása: Kilenc9

Görög darab görög stílusban a mítoszok és legendák földjéről.

ÉLJEN A SZERELMESEK NAPJA! - 2011.01.17

Hogy ne vesszünk el az általános írások, és az újonnan feltöltött pályázatok között, szerkesztőségünk egy kis rendszert vezetett be a frissen felrakott pályázatok eléréséhez.

Legolvasottabb cikkek