Nick név: Balage
Művei:  

Nulladik óra!

Nemrég szembenézhettem régi félelmemmel.

Karácsonyra hangolódva

November 29-én, immár hagyományszerűen, ismét ünnepi díszekbe vonták Budapest egyik legelegánsabb luxushoteljét, a Budapest Chain Bridge szállodát.

Gárdonyi Géza Színház - Görgey Gábor: Görgey

"Az emlékek sokszor bár nyomasztónak hatnak, ugyanakkor olyan anekdotákkal és szópárbajokkal vannak megfűszerezve, melyek a néző figyelmét szinte egy pillanatra sem engedik elkalandozni."

Vámos Miklós: bárnovellák és FAKCIÓK

A korábban bár címmel megjelent kötet novelláit és az elmúlt esztendőkben írt "fakciókat" rendezte egy könyvbe Vámos Miklós.

Eugen Kirby hagyatéka - Utósztori Eliza Beth Haláljátékához

Rábeszéltek, hogy menjek el Eugen Kirby egyik "játéktermébe", amolyan dühlevezetési tréning gyanánt. Az első alkalommal apám képét programozták be a gépekbe...

Balage: Egyestés karácsony

Szemem csukva, s én egy mesebeli erdőbe képzelem magam. Érzem a fenyők gyantájának semmihez nem fogható karácsony-illatát.

Balage - Thuróczy Katalin: Purparlé Velencében

Thuróczy Katalin egy habkönnyű olasz komédiát alkotott, mely nevetésekkel teli teljes kikapcsolást biztosít a közönsége számára.

Balage: A Szépség és az Édesség

Múlt hét hétfőn az a megtiszteltetés érte a Tollal.hu szerkesztőségét, hogy részt vehettünk egy varázslatos gálán, ahol a Szépség és az Édesség tökéletes egybefonódásának lehettünk tanúi.

Balage: Egy út, ami megváltoztatja a Balatonról alkotott véleményünket (4/4)

De hogy ne csak a természet szépségeit csodálhassuk, miután járművünket újra üzembe helyeztük a következő állomásként Keszthelyre érkeztünk.
<<  <  1 2 3 4 5 6 7  >  >>

Legolvasottabb cikkek