Nick név: E.M.Miller
Saját weboldal: www.emmiller.blogger.hu
Bemutatkozás: E.M .Miller név alatt próbálom megtalálni önmagam íróként,elsősorban Misztikus, fantazy és sci-fi támában írok novellákat és regényt.
Művei:  

Megjelent a könyvem

Nagy örömért a nyár végén.... megjelent a könyvem

Sebzett szív

A verset még középiskolás koromban írtam. Egy unalmas magyar óra közepén.

Születésnapi boszorkánybuli

Ezt az írásomat egy pályázatra írtam, méghozzá a varázslatospályázatra. Igaz nem sikerült, de az írásom kikerült az oldalra, ami azt jelenti elfogadták tartalamilag és nyelvi szintig bezárólag.

Húsvéti meglepetés

Ezt a kis receptet szintén húsvét körül kellett megírni, játék keretében. Anyu egyik receptjét írtam át, amelyet ő is kizárólag Húsvétkor készít el.

Egyformán

93 nyarán történt mindez, gyerekek voltunk, s aktívan belevetettük magunkat a várva várt nyári szünetbe. De először , ismerkedjünk meg egy Húsvét után ,vagyis a tavaszi szünet utolsó napjával.

Boszorkány hosszan mért kalács

Ezt a kis szösszenetet, Húsvét körül írtam, egy írástechnikai gyakorlat keretében, Nyerni lehetett volna vele. Persze nem sikerült, de annál nagyobb örömmel írtam át a receptet. Kettőt írtam rá.

Bandi farkas kertészkedik

Ez az első mesém amit írtam. Évekekl ezelőtt próbáltam megírni, de abbahagytam, ez év tavaszán előkerestem s végül megírtam. Ha jól emlékszem nem ez volt az eredeti címe.

Gábor és a szociológiai kiselőadás ( referátum)

Pár évvel ezelőtt írtam ezt a kis szösszenetet, mint minden főiskolán kötelező referátumot előadni. 2004 októberében sem volt másként. A kiselőadást Tamaskó Gábor tartotta éppen, s valahogy megmaradt

Márton Éva és Márton Éva

Ezt az írásomat 2011 Januárjában írtam. A történet a bajai kórház szemészetén történt meg velem, 1992-ben

Legolvasottabb cikkek