Nick név: szerkesztőség
Művei:  

Petrozsényi Nagy Pál: Vasárnap kirándulunk

A Katz család új, nagyobb házba költözött. Megtehette, polgármester lett Katz úrból... Megjelent az Ad Librum Kiadó gondozásában az Életképek című elbeszéléskötetben, 2010

Indul a multikulti rendezvénysorozat az U26-ban Októberfeszt magyar módra

A djuice beindítja a multikulti rendezvénysorozatát. A cél egy adott nemzet kulturális és gasztronómiai különlegességeire fókuszálva betekintést engedni más országok mindennapjaiba és szokásaiba.

Karinthy - Süsü segít a bajban - Jótékonysági felhívás!

A Karinthy Színház, a Hadik Kávéház, a Fogi Színház és a Szülinapibohócok.hu összefogott, hogy segítsenek a vörösiszap sújtotta területen élő gyerekek hétköznapjait egy kicsit vidámabbá tenni.

Hatvanéves a Diótörő

Idén hatvanéves az Operaház téli időszakának vitathatatlanul legkeresettebb és legsikeresebb előadása, A diótörő. A darab a jubileum alkalmából új díszletekben várja a közönséget.

Etnoklub - Terék József és zenészbarátai, valamint a Four For Dance

A 25. Etnoklub október 30-án Katona Erika vendégének, a zenész, tanár, zeneszerző Terék Józsefnek köszönhetően izgalmas és változatos programot kínál.

Döme Zsuzsa: Rabságban

Azt gondolják rólam, levegőégbe, korlátlan szabadságra vágyom.

Programajánló: Töklámpás Fesztivál 2010. október 31.

Mi látjuk.- Ők nem látják. Vegyük észre! A tavalyi évhez hasonlóan idén is október 31-én, 20.00-21.00 között vár mindenkit a látványos és ingyenes Töklámpás Fesztivál a Hősök terén.

Döme Zsuzsa: A FORRADALOM EMLÉKFÁI (Részlet)

Ha valaki az egyik ilyen csendes őszi estén elvetődött volna a szombathelyi kámoni arborétumba, s lopva hallgatózott volna...

Legolvasottabb cikkek