Nick név: szerkesztőség
Művei:  

FilmMagazin novemberi szám

A magazin tartalmának ismertetése helyett ezúttal azt emelném ki, hogy ezúttal nem csak pdf-ként a gépre letöltve, hanem az interneten keresztül is olvasható a FilmMagazin.

Maggoth-Titkok

Az idős hölgy a harrogate-i tavakat szegélyező erdőben sétált. A ködös táj régi emlékeket ébresztett benne. Ódivatúan öltözködött, lényéből viktoriánus báj sugárzott.

Képzés-Kattints rá, Nagyi!

Az internet használatának elsajátítása idős korban tanfolyam -A Budapesti Művelődési Központ 2002-ben dolgozta ki képzési programját, melyet azóta is folyamatosan fejleszt.

Éji séták, éji alakok

Miklauzic Bence rendező (Ébrenjárók, A zöld sárkány gyermekei) Mikszáth Kálmán az 1880-as évek elején írt tárcanovelláiból készít tévéfilmet.

Éji séták karácsonykor - Interjú Fenyő Ivánnal

Miklauzic Bence tévéfilmet forgat Fenyő Iván főszereplésével. A több Mikszáth novellából összegyúrt történetben maga Mikszáth Kálmán is megjelenik az újságíró személyében.

Radnai István: REGGELI TRIANON

ma teljesen megváltozott a reggel ma a nap-bújócska más hangulat ma az ablak betámasztva szigetel s sziget vagyok váramon kapukat

Radnai István: Megállíthatatlan(parafrázis)

Mottó: "időnk kizuhan a mából. Kifeszülő filmkockákon" Nagy Zsuzsa: Örök-életű

Radnai István: Az idő korlátai

fogvatartani a percet hiszen ismered megállítani a Napot kiszenvedett a szív kapuját kórházi ágyra tárni már nincs a lepedőn elköltözött vére kamrádba öltözött pitvarát a sokk elől bezárni

Mucsy Szilvia Urban sequences- Városi panorámák kiállítás

A Hadik Kávéház szeretettel meghívja 2010. november 18-én (csüt.) 18 órára Mucsy Szilvia Urban sequences - Városi panorámák c. kiállításának megnyitójára, melyet Réz András esztéta nyit meg.