Nick név: szerkesztőség
Művei:  

ClubNetCet-Meghívó Civil Börzére, utazási és más ajánlatok

Várunk szeretettel a febr. 4-i "EZO" Civil Börzén, melyet az Erdélyi Magyarok Egyesületével közösen rendezünk. 16 órától lehet érkezni, cím: Bp. V. Molnár u. 5. Részletek a mellékletben.

KIMŰVELT GENERÁCIÓK, A JÖVŐNK ZÁLOGA

A Nyírbátori Kulturális Nonprofit Kft. 2011 januárjában útjára indította KIMŰVELT GENERÁCIÓK, A JÖVŐNK ZÁLOGA elnevezésű projektjét,

Pletykafészek - Básti, Liptai, Nagy-Kálózy, Rudolf, Scherer - Centrál Színház - febr. 18.

A Centrál Színházban szinte már házi-szerzőnek számít Neil Simon, akinek a Pletykafészek című bohózatát február közepén mutatják be Puskás Tamás rendezésében.

Maggoth: Járkáló halottak 2. rész

4. Zoltán, ha jobban belegondolt, logikusnak találta ellenfele rejtekhelyét. Bradford nem olyan rég azt mondta, a szovjetek a titkos támaszpontok közelében földelték el az ügynökeiket.

ÉLJEN A SZERELMESEK NAPJA! - 2011.02.02.

További versek kerültek feltöltésre szorgalmas szerzőink jóvoltából. Íme egy kis segítség, hogy ne tévedjünk el a versek fergetegében...

Csendes zaj csellóval

Egy fiatal hölgy csellójával és egyedi hangjával alkotja a musica moralia elnevezésű különleges zenei produkciót, ami ezúttal egy hangulatos kis pesti kávézóban kápráztatja el a közönséget.

Eliza Beth and the Freeware present...

Freeware-Eliza Beth: Jöjj hát!

Fekete Felícia: Szegény Gazdagok a József Attila Színházban

Szenvelgősen kezdődik az előadás, ezért könnyedén megijedhet a néző, hogy későbbiekben is ez vár rá -

Peterdi Nagy László: Február 2. - Boszorkányünnep

1. Macbeth esete a boszorkákkal A téli napfordulón túl, de még tavasz előtt, február 2-án tartották a pogányok minden évben a Boszorkányünnepet.

Legolvasottabb cikkek