Nick név: emillio
Bemutatkozás: Öreg ember vagyok, - fiatal mentalitással!
Művei:  

Schuller Emil: Makonya, a sárkány

- Tudod, te sárkány, az élet olyan, mint a cigaretta! Néha jól megszívjuk!

Schuller Emil: Csöng a telefon

Vajon ki zaklat ebben az embert próbáló melegben? Nagyot sóhajtva elindulok a hang irányába, remélve, hogy mielőbb meglelem a telefonom.

Schuller Emil: Kukori, a rafinált kendermagos kakas

Figyelem! Bármi nemű hasonlóság a valós élethez, - az csak a véletlen műve lehet!

Schuller Emil: Hamu és gyémánt

Tömeges gázolás történt a Király utcában. Egy személyautó vezetője elvesztette uralmát a járműje felett, és a járdán közlekedő emberek közé rohant. Egy személy súlyosan, hárman könnyebben sérültek, ..

Schuller Emil: Levél a szülőknek

Tudatlak benneteket, hogy itt az előzetesben nem főznek valami jól, ezért jó lenne, ha egy kis hazait csomagolnátok, de a pálinkát valahogy álcázzátok, mert itt nem díjazzák az alkoholos italokat ....

Schuller Emil: Királyfi

Édesanyámnak lett egy keverék kutyája, erős tacskó beütéssel. Igazából a kutya választotta ki magának az anyámat, mert az anyám erőteljes rántott csirke illatot árasztva ment ki a kapuhoz unokaváróba!

Schuller Emil: Első nap az iskolában

- De anya, nem akarom, hogy bekísérjetek! - Jól van! Akkor tanítás után az apád jön érted! Gyere, hagy adjunk egy puszit búcsúzóul! - Ne, mert sokan látnák, és az olyan ciki!

Öszi látvány hatása

Újra itt van az ősz. A természet ezernyi színben pompázik, ragyog. A fákon még sok a levél. A belekapaszkodó szél játékosan borzolja a leveleket, cibálja az ágakat. Beköszöntött az indián nyár! ...

Főnyeremény

Szeretem a havazást! Felderít a szép szűz hó látványa! Már az utcai közvilágítást is bekapcsolták! Mint megannyi gyertya, úgy csinál maga köré mindegyik egy fényudvart, bevilágítva a hótakarót.
<<  <  1 2 3  >  >>

Legolvasottabb cikkek