Nick név: janos
Bemutatkozás: Hivatasos neveloszulokent dolgozom lassan kilenc eve. hobbim a termeszet, sporthorgaszat.
Művei:  

EMLÉKEZETES LAKODALOM

A lakodalomban a menyasszony cipőjét ellopják. Egy fiatal srác vissza akarja szerezni, de véletlenül nem jó helyen keresi. Hatalmas pofon lesz a jutalma.

TISZTELT SZERKESZTŐSÉG, KEDVES OLVASÓK

Hiányoztatok nekem nagyon, ezért írtam egy pár sort, hogy ha virtuálisan is de beszélgethetünk.

VÉR A HÓBAN

Egy hétvégi kirándulásról szól, a történet, ami csodás hegyeken, hótakaróval borított tájakon történik. Majdnem tragikus vége lesz a kis sétának.

VIKTÓRIA

Ez a nő egy férfias nő. Minden, cselekedete ijesztő volt a gyerekekre nézve is, na meg a férfiak is tartottak tőle. Elszegődött gyerek pesztrának, nagyon rossz volt.

Az ELSŐ PULISZKA

Mivel a gyerekek nagyon sokszor magukra voltak hagyva, főzniük kellett maguknak, hogy ehessenek valamit, ez a tevékenység nem járt kudarcok nélkül. Sajnos a szülők elfoglaltak voltak gyakran.

EGY TRAGIKUS NAPON

Egy fiatal ember felelőtlenség miatt elveszítette a jobb szemét. Volt alkalma meggyőződni arról, hogy mennyit ér az ember a vállalkozók szemében, ha már munkaképtelen. Tisztelet a kivételnek.

Az egoista hölgy 18+

+18 Ez nem apokalipszis de felér vele. Fiatalkori szerelmi történet, és semmi nem improvizáció belőle. Amire nekem is sikerült volna, kirakott.

APOKALIPSZIS NEMSOKÁRA?

Senki ne vegye készpénznek ezt az írást, mivel az ihlet a rengeteg hír megjelenése alapján jött. Nem állítom, hogy jön a vég, ezt a maják hirdetik. Hogy minek alapján, azt nem tudom.

A SAS PRÉDÁJA

Egy kirándulásom alkalmával a sas megtámadott egy nyuszikát. Nem volt szerencséje sem a nyuszinak, sem a sasnak.
<<  <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >>

Legolvasottabb cikkek