Nemsokára jön... A GALÉRIA!

 

 

Minden műalkotást szeretettel várunk, viszont lesznek megkötések... Lesznek szabályok, melyek betartására minden résztvevőt köteleznénk...

 

A Galérián belül két különböző kategóriát hoztunk létre:

1.       Most mutasd meg! - avagy szerzői jogok által védett művek...

Ide azon alkotásokat várjuk, melyek szerzői nem szeretnék, ha felhasználnák képeiket más oldalakon.

Ez a rész mondhatni egy szokványos képtár lenne, ahol az alkotók megmutathatják, mihez értenek.

 

2.       Képes vagy rá? - ha igen, írj hozzánk...

Ide azon munkákat várjuk, melyeknél az alkotók szeretnék, ha mások verseket, prózai írásokat, esetleg zenéket találnának ki a munkáikhoz.

 

Minden feltöltött alkotáshoz szükségünk lesz egy címre, illetve javaslom, hogy a bevezetőben legyen az anyag típusa, mérete, egyéb paraméterei... Valamint a szövegrészben lehetne megadni egy rövid leírásként, hogy mi ihlette a készítőt.

Eladási árat megadni tilos, mi nem kereskedni akarunk, csak művészeinknek szeretnénk egy kicsit nagyobb nyilvánosságot nyújtani. (Ha valaki viszont mégis szeretné felvenni a kapcsolatot a szerzővel, akkor előzetes engedély-kérés után összehozhatjuk őket, de jutalékot nem kérnénk!)

 

Ami még fontos:

1.       A cím formátumának a következőnek kell lennie: „Most mutasd meg! - a tényleges cím", vagy „Képes vagy rá? - a tényleges cím"

2.       Heti bontások lesznek. Azaz, egy alkotó egy héten csak egy alkotást tehet közszemlére. Amíg az a műve nem jelenik meg, kérjük, ne tegyen fel újat, mert törölni fogjuk, nehogy csak ezzel legyen tele a tollal.hu adminisztrátori felülete.

3.       Egy nap maximálisan csak egy-egy alkotást teszünk fel az oldalra kategóriánként, hogy ne csak A GALÉRIÁRÓL szóljon a Tollal.hu, valamint hogy legyen elég ideje azon íróknak, kik írni szeretnének a képekhez.

4.        A képek ihlette írásoknak az irodalom fülön belül fogunk létrehozni egy új kategóriát - Ihletet kaptam címmel. Ezen írásoknál szeretnénk, ha a kép forrásaként beillesztenétek azt a Tollal.hu-s linket, ahol az eredeti képet láttátok.

5.  Ha valaki zenével is próbálkozna, az keressen fel minket a szerkesztoseg@tollal.hu email címen. Vele megbeszéljük, miként tudjuk a hanganyagok feltöltését megoldani.

 

A szerkesztőség munkájának megkönnyítése érdekében mindenkit megkérnénk a fenti szabályok betartására, és ne feledjétek: Mutassuk meg, mennyire kreatív ez a csapat, tegyük még értékesebbé az oldalt...

 

 

 

Kép forrása

A GALÉRIA a Kultúra fülön belül a baloldali menüpontban érhető el.

Segítség írások és képek feltöltéséhez....