Megjelent a FilmMagazin 2013-augusztusi száma

Bár az idei nyár filmfelhozata finoman szólva is harmatos volt, szerencsére augusztusban olyan mennyiségű film jut el a hazai mozikba, amiből mindenki tud választani magának való "falatot".

 

Az akciórajongók (RED 2, Pain & Gain, Az elnök végveszélyben), a romantikázni vágyók (Mielőtt éjfélt üt az óra) és a vámpírók szerelmesei (Byzantium) is megtalálhatják számítukat ha fellapozzák az ehavi FilmMagazint, de írtunk még a R.I.P.D.-ről, a Farkasról, valamint láttuk az új Percy Jacksont, a Vonzásokat és az ellentmondásos megítélésű Csak Isten bocsáthat meg című filmet is.

 

Nyílván az augusztusi felhozatalból mindenki a Kick-Ass 2-re és az Elysium - Zárt világra kíváncsi a leginkább, úgyhogy mi is kiemelt figyelmet szenteltünk eme alkotásoknak. A Kick-Ass 2-ről 6 oldalas háttércikket és 2 oldalas kritikát, az Elysiumról pedig 7 oldalas kritikát olvashattok. Ha érdekel hogy sikerültek a nyár legjobban várt filmjei, nálunk első kézből értesülhetsz róla!

Az újság flash formátumban elérhető a http://issuu.com/alien0401/docs/2013augusztus?workerAddress=ec2-50-19-131-81.compute-1.amazonaws.com oldalon.

Tartalom:
Háttér: Az elnök végveszélyben, Comic-Con 2013, Kick-Ass 2
Kritika: Elysium - Zárt világ, Percy Jackson - Szörnyek tengere, Kick-Ass 2, Byzantium, RED 2, Mielőtt éjfélt üt az óra, Vonzások, Csak Isten bocsáthat meg, Túl a fenyvesen, Pain & Gain, Farkas, A 42-es, R.I.P.D. - Szellemzsaruk, Nagyfiúk 2
Sorozat: Dexter
Filmklasszikus: Dühöngő bika