Meghívó kiállításra

 

Kosaras Renáta festőművész szemet gyönyörködtető alkotásai kerülnek elsőként az étterem galériánk falára, mely méltó kezdése egy nívós sorozatnak.

 

A kiállítás másik apropója, hogy az eddigi jól ismert "Szabó Család Vendéglője" nevet váltjuk új névre és ezzel együtt megújuló tartalommal kívánjuk megtölteni a teret: művészet, zene és gasztronómiai változások formájában.

 

Havonta rendszeresen, Vincze Angéla festőművésznő lesz a biztosíték arra, hogy neves, Munkácsy-díjas kortárs művészek és tehetséges fiatal alkotók munkái kerüljenek kiállításra.

 

Mivel szeretjük a jazz zenét, ezért a fő zenei stílus ez lesz. Nemcsak napközbeni zenei aláfestésként, hanem későbbiekben hétről-hétre Magyarország legjobb jazz előadói lépnek majd fel a pódiumunkon. Mindemellett gondoltunk a fiatal korosztályra is, a kiváló Kollaps együttes, mint a stílus neves képviselője és Olli Toff az együttes énekese személyével kívánjuk megszólítani a környék egyetemi köreit.

 

Egy átalakulás, egy tartalmi változás nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden régi holmit a lomtárba hajítunk. Mostanában mindent kiszórnak az emberek a szemétre, majd évekkel később sóhajtozva keresik az emlékeiket, de már későn....

Mi megvizsgáljuk darabról-darabra a régi emlékeket, leporoljuk azokat,

mellé teszünk egy új darabot.  Megtartjuk a régi vendéglő családias hangulatát, hogy aki betér hozzánk, szívesen töltsön el nálunk csak pár percet is egy jó kávét elfogyasztva. Kóstolja meg a napi menüt, lapozza át a heti ajánlatunkat. Nézzen végig a kiállított festményeken, este pedig jöjjön vissza egy kellemes koncertre.

Ízlelje a ház borait, és társasággal vagy Önmagában csendben élje át a nyugalmat.

 

 

A megnyitó programon Kosaras Renáta festő alkotásai lesznek láthatóak, a kiállítást megnyitja Tanai - Toguro Gyula képzőművész, zenei kísérő Olli Toff.

 

 

Találkozzunk május 12-én a Bródy Sándor utcai SOUL A RÁDIÓ étteremben. Hozd magaddal, akit csak akarsz. Mindenkit szívesen látunk.

 

Cím: VIII. kerület, Bródy Sándor utca 13. Soul a Rádió

telefon: 06.30/688.25.79

Üdvözlettel,

 

Gárdonyi Márta, tulajdonos

 

és

 Békefi Róbert.