Legyél te a névadónk! - Pályázat

 

 

Egyszerű és rövid névadó pályázatot hirdet a Tollal.hu. Mint mindannyian jól tudjátok, egy hónapja már a Muzsikus rádióban is jelen vagyunk. Egyelőre még csak Székács Laci volt a vendégünk, de a tervek szerint a külsős meghívottak mellett szerzőtársainkat és műveiket is folyamatosan bemutatjuk. A mostani mini-pályázattal az a célunk, hogy nevet adjunk a babának, azaz valami igazán frappáns címe legyen a műsornak.

Feltételek: a címben nem kell benne lennie a „Tollal" szónak, hiszen mi úgy is utána mondjuk, hogy a Tollal.hu irodalmi műsora. A pályázaton csak regisztrált felhasználók vehetnek részt.  A pályaműveket az oldal hozzászólásaiba lehet megjelentetni. Egy pályázó maximum három címmel indulhat, ha ettől eltérés van, a később érkezetteket töröljük.

A nyertes címet a szerkesztőség választja ki.

A névadó nyereménye egy könyvcsomag 10000 forint értékben, illetve egy előre egyeztetett időpontban a Tollal.hu irodalmi műsorának vendége lehet 2011-ben a Muzsikus rádióban.

Beküldési határidő: 2011. február 1. 
A nyertes kilétét: 2011. február 8-án tesszük közzé. 

 

 

 

A névadó pályázat nyertese (annak, aki nem hallotta a Muzsikus rádióban a bejelentkezést) a Diktafon elnevezés lett, melyet Dávid Attila küldött be. Köszönjük a tippeket, ötleteket és remélem hamarosan ismét megmozgathatjuk fantáziátokat.

Kérem a nyertest írja meg adatait, elérhetőségeit a szerkesztoseg@tollal.hu mail címre.

Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük mindekinek a részvételt.

 

Kép forrása