KoMod Éjszakai Színház (K.É.SZ.)
Vágyakozás. Az örökké jelenlévő téma -már ha téma és nem titok- szigorból szőtt szabadsága minden gondolkodót, minket is megihletett. A műhelymunka során személyes élmények, tapasztalatok és fantáziák kerültek felszínre. Felmerült a fausti alapkérdés vagyis hogy mi az amiért, vagy mi az a vágy, amiért eladnánk a lelkünket. Van-e ilyen átható vágyunk? Szeretnénk, hogy legyen? Egyáltalán mi uralkodunk a vágyaink felett!? Miért olyan kegyetlen vágyódás valaki más vágyának tárgyává lenni? Megpróbálunk sok más eshetőség mellett például erre is választ adni, ezt is körbejárni. Erről gondolkodni és gondolkodtatni. (Tóth János Gergely, rendező)

A többségében pályájukat kezdő színészek csoportja dinamikus műhelymunkát zár az előadással. Egymásból  és magukból merített szabad gondolataik, asszociációk és improvizációk építették fel az egy felvonásnyi produkciót, mely egy mindig kényes és mindig kaotikus tárgykör, a vágy hiteles modellje. Az előadás egy prognosztikon: a K.É.SZ. (KoMod Éjszakai Színház) első programjaként irányt mutat a sorozat gondolatiságát és szándékait illetően.
Az Éjszakai Színház előadássorozatban helyet kapott a Zsámbéki Színházi Bázissal közösen bemutatott A Pincér című dráma Telihay Péter rendezésében, valamint a közeljövőben műsorra kerülő Jean Genet: A cselédek című „identitásjáték". Az előadások 20 óra 20 perckor kezdődnek.Szóval, én uralkodnék a vágyaim felett!?

 


Játsszák:
Kakuk Detti,
Kókai Réka,
Széplaki Szilvia,
Klement Szabolcs,
Mokány Csaba,
Szentgyörgyi Bálint
Rendező:
Tóth János Gergely
Bemutató: 2013. február 09. 20 óra 20
További előadás: 2013. február 20. 20 óra 20