Indul a Nagy Életmódválasztó!

Sok túlsúlyos ember számára igazi mumus a mérleg. Érthető, hiszen óriási kihívás szembenézni a valósággal, de még ennél is nagyobb változtatni - főleg, ha valaki magára marad a küzdelmével. Jó hírünk van: úton a felmentő sereg, indul a Nagy Életmódválasztó! Új programunk keretében egy éven át 10 kiválasztott, túlsúllyal küzdő embert kísérünk el az életmódváltás útján, állandó szakértői segítséget és ingyenes sportolási lehetőségeket biztosítva számukra.
Akinek mindennapos problémát jelent a túlsúly, az tapasztalatból tudja, hogy az életmódváltás egyedül igazi aknamező: hol a kiválasztott módszer mond csődöt, hol nincs elég emberi támogatás, hol a kitartás kevés, hol pedig a cél tűnik elérhetetlen délibábnak. Szeretnénk bebizonyítani, hogy az egészséges testsúly és életmód igenis elérhető és fenn is tartható. De csodaszerek helyett csakis kitartó munkával, életmódváltó társak támogatásával, szakértői segítséggel és rendszeres sportolással. Mi most ezt kínáljuk mindenkinek, aki nyitott a változásra.

Gyere és légy Te az egyik kiválasztott, hogy közösen végigjárjuk az utat, támogatunk minden lépésedben! Legyél Te a következő, aki rajthoz áll és teljesíti a kihívást!

A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. csapata (Nagy Sportágválasztó,ÖtpróbaGeoGoBBU futóversenyek), összeadja tudása legjavát, hogy szó szerint könnyebbé tegye a túlsúlyos emberek életét. Pályázatot hirdettünk azok számára, akik elszánták magukat, és változtatni szeretnének az életvitelükön. 10 szerencsés kiválasztott életmódváltó (5 nő - 5 férfi) útját segítjük egy éven át, szakértők közreműködésével. Bárki jelentkezhet, aki érez magában elég elszántságot, elmúlt 18 éves, és minimum 35-ös a testtömegindexe, azaz túlsúlyos, de eddig valamiért nem sikerült tartósan változtatnia. Nincs mire várni tovább, ez a megfelelő időpont: teszünk róla, hogy most végre sikerüljön!
10 életmódváltónk számára ingyenesen biztosítjuk 1 éven át a következőket:

 

 

A program 2021. június 1-jétől 2022. május 31-ig tart, jelentkezni 2021. május 20 - ig lehet, online jelentkezési lapunk kitöltésével.

Ennél jobb alkalom nem lesz mostanában: minden egészségesebb, könnyebb és boldogabb életre vágyó ember jelentkezését örömmel várjuk!
További információ: www.sportagvalaszto.hu/nagy-eletmodvalaszto/