Félelem fotója

 

Drága, eddig, és remélhetően még nagyon sok ideig barátnőm, Eliza Beth!

 

Az írás fölöltése óta golyóálló mellényben, villámcsapás elkerülésére Darth sisakban, és napi étkezésem előtt macskával való előkóstoltatással töltöm félelemtől reszketve napjaimat. Anyagi lehetőségeim nem engedték meg tankcsapda alkalmazását, és rakétaelhárító rakétával se rendelkezem, így pusztító haragod ellen nem vagyok teljesen védett. Ezért szükségesnek látom a továbbiakban szőrcsuha, és másodosztályú korpásodás elleni - bűnbánó hamu beszerzését. Szerencsére a 7 ágú szeges ostor most hiánycikk. Ez utóbbiakat azért, mert ezek valószínűleg olyan nélkülözhetetlen tartozékai megbocsájtásodnak, mint az IMF kölcsön a magyaroknak.

Mindezek azért szükségesek, mert pillanatnyi elborult állapotomban a gonoszság eltakarta szemeimet, sátáni módon annak kimondására kényszerített hogy ez bizony egy elmozdult, fotóállvány alkalmazását nélkülöző, jó időben készült fénykép.

Ezért a tragikus, életeket tönkretehető kijelentésemért bocsánat, bocsánat, bocsánat. Ha akarod, 1000-szer leírom, helyesbítek, csak 100-szor, ne lopjuk az olvasók drága idejét!

 

A fölfelé szálló fehér füst jelét várva, szeretettel Andy!

 

 

 

 

Ihlető mű

Játék részletei...