Eliza Beth - Pályázati kiírás könyvkiadók részére

 

A pályázatra azon kiadók jelentkezését várom, akik magukra vállalják a könyv megjelentetésének teljes költségét tördeléstől a könyvesboltig, készek finanszírozni a megjelenést addig, míg befektetésük az eladási árból megtérül.

A könyvről:

A történet a Fény és a Sötétség istenének vitájával indul, kettejük sakkjátszmája nyomán követhetjük figyelemmel a földi történéseket.

A főszereplő Yakisz herceg, később király, ki természetesen némi misztikus hatalommal is rendelkezik. Kellően kegyetlen, hogy könyörtelenül elérhesse céljait, de kellően emberi, hogy szeressék és becsüljék ezért. Komoly és kitartó harcot vív, hogy egy hajdani rokonszenvből, mely az események folytán ellenségességbe, rettegésbe váltott, - akár az élete árán is - igaz, mély barátság legyen. Olyan alak ő, akit akkor sem lehet gyűlölni, amikor félholtra kínozza ellenfelét.

Egy rövid részlet itt olvasható: http://eliza-beth.hu/kek/sakk_reszlet.html

A pályázóknak kérésre hosszabb részletet küldök a regényből, mely kb. 270.000 karakter.

A pályázat elsődleges célja - természetesen - eljuttatni a regényt a műfajt kedvelő olvasókhoz.

Emellett bizonyságot szeretnénk adni a mai magyar - fiatal és kevésbé fiatal - amatőr íróknak, hogy van értelme írni, minőséget írni, mert van még rá igény, élnek hazánkban olvasni szerető emberek. Hogy nem veszett még ki világunkból az önzetlen segítség, akad, aki anyagi és szellemi forrásait mozgósítva támogatja a kultúrát és a művészeket.

Válaszokat az eliza@eliza-beth.hu e-mail címre várja az írónő.

A pályázatnak határideje nincs, akkor zárul, amikor a könyv és kiadója egymásra talál.