Bérgavallér

 

 

Fioravante (John Turturro), barátja Murray (Woody Allen) tanácsára elkezdi a világ legősibb mesterségét űzni, és végül olyasmit talál, amiről nem is tudta, hogy keresi.

Murray gyönyörű bőrgyógyásza, Dr. Parker (Sharon Stone) megemlíti, hogy szépséges barátnőjével, Selimával (Sofia Vergara) férfit keresnek egy édeshármashoz. Murray észreveszi a pénzügyi lehetőséget az ajánlatban, és meg akarja győzni Fioravantét, hogy vállalja a feladatot. Fioravante először bizonytalankodik, de rá kell ébrednie, hogy vannak kellemetlenebb módjai a pénzkeresésnek, mint két kényeztetésre éhes nőt boldoggá tenni. Miközben Fioravante Dr. Parker és Selima hálószobái között ingázik, egyre szemérmesebb randikat bonyolít Avigallal (Vanessa Paradis), egy köztiszteletnek örvendett haszid rabbi özvegyével is. Amikor fellángol a szerelem Fioravante és Avigal között, Murray rájön, hogy nem is olyan egyszerű kerítőnek lenni.

John Turturro ötödik filmje (a Mac, az "Illuminata", a Románc és cigaretta és a Szenvedély után) egyszerre érzelmesen és szórakoztatóan beszél az emberek soha véget nem érő, tökéletesen nem beteljesülő boldogságkereséséről.


 

 

Magyar cím: Bérgavallér

Eredeti cím: Fading Gigolo

Műfaj: Vígjáték

Gyártás éve: 2013

Főszereplők: John Turturro, Woody Allen, Sharon Stone, Sofia Vergara, Vanessa Paradis, Liev Schreiber

Rendező: John Turturro

Gyártó: Antidote Films

Származási ország: USA

Játékidő: 90 perc

Magyarországi mozipremier: 2014. Május 1.

Magyarországi moziforgalmazó: Big Bang Media Kft.

Korhatár: 16

Magyar előzetes (HD):

További információ:

http://www.bigbangmedia.eu/filmek/detail/titles/bergavaller/

https://www.facebook.com/bigbangmedia