Az ember tragédiája (12) februártól elérhető a világ legnagyobb online szolgáltatóinál

 

Az ember tragédiája folytatja nemzetközi karrierjét: számos fesztiválvetítést követően Jankovics Marcell nagyszabású animációs filmje 2014. február 3-tól csaknem az egész világon megtekinthető lesz az iTunes-on és 11 európai online platformon.

 

Az ember tragédiája az elmúlt két évben már bejárta a világot: vetítették Bulgáriában, Csehországban, Franciaországban, Lengyelországban, Litvániában, Nagy-Britanniában, Norvégiában, Oroszországban, Örményországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Ukrajnában, Portugáliában, illetve a tengerentúlon Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban és Peruban. Az eddigi sikertörténet most folytatódik, a szélesebb közönség számára is elérhetővé válik a film. Jankovics Marcell alkotása 2014. február 3-án kerül fel az iTunes és 11 európai szolgáltató kínálatába, ahol angol, francia, orosz, spanyol, lengyel és kínai felirattal egyaránt megtekinthető lesz, csaknem az egész világon.

 

A The New York Times által is dícsért alkotáshoz új, nemzetközi előzetes is készült, mely az alábbi linken tekinthető meg.

 

 


Az ember tragédiája hazánkban megvásárolható dvd-n (dísztokos és hagyományos kivitel), illetve blu-rayen (dísztokos kivitel) a Mozinet Kft. forgalmazásában.