Világpremierként láthatjuk az új Kevin Macdonald filmet (2013.10.03)

Csütörtökön, október 3-án kerül a magyar mozikba Az utolsó skót király Oscar-díjas rendezője, Kevin Macdonald új filmje.

 

A „Majd újra lesz nyár" irodalmi adaptáció, Meg Rosoff sikeres tiniregényéből készült. Az Oscar-díjra jelölt Saoirse Ronan (A burok, Vágy és vezeklés, Hanna - Gyilkos természet, Byzantium) alakítja az amerikai tinédzsert, Daisy-t, aki egy igazi lázadó természet. Az alkotás története szerint édesapja a vidéki Angliába küldi őt, hogy a nagynénjével és az mostoha-unokatestvéreivel töltse a nyarat. A dacos és boldogtalan városi lány először nem hajlandó lazítani az eddig soha nem látott távoli rokonaival ebben a számára ingerszegény vidéki környezetben. Ám egy kis idő után Daisy azon kapja magát, hogy őrülten szerelmes legidősebb mostoha-unokatestvérébe, Eddie-be, és a fiú viszonozza érzéseit. Az unalmas, vidéki kiruccanásból hirtelen élete legszebb és legemlékezetesebb nyara lett, aminek csak a hirtelen kitört Harmadik Világháború tud véget vetni...

A posztapokaliptikus film - mely olyan elődöket idéz, mint A burok vagy Az éhezők viadala - a világpremier előtt egy nappal már látható lesz a magyar mozikban, ráadásul magyar szinkronnal. A világpremier miatt különösen szigorú intézkedések mellett vette kezdetét a film magyar szinkronforgatása a hétvégén. A főszereplő szerelmespárnak két feltörekvő magyar tinisztár, Kántor Kitty és Czető Roland kölcsönözte a hangját, míg a többi szerepben is ismert gyerek- és tiniszínészeket hallhatunk majd: Penke Bence, Herman Lilla és Ungvári Gergely is a közreműködők között van.

 

A film előzetese


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek