VENOM 2. - VÉRONTÓ MÁTÓL A MOZIKBAN

****

 

 

Izgalmas hónapnak nézünk elébe, a következő három hétben ugyanis jobbnál jobb filmeket fogunk bemutatni! A héten Venommal és Vérontóval találkozhattok a mozikban a Venom 2. - Vérontó vetítésein, jövő héten a Dűne nézőit a fűszer rejtelmeibe avatjuk be, a rá következő héten pedig a második világháború és a spanyolnátha korába kalauzolunk el mindenkit a Post Mortemmel.

Eddie Brock (Tom Hardy) és Venom valószerűtlen, ám mégis jól működő párosa végre visszatér a mozivászonra! Az együttélés persze nem egyszerű, de néhány szabállyal megoldható. Betartandó például a „nem eszünk embert", és az sem árt, ha nem hívják fel magukra az egyébként is körülöttük szaglászó rendőrök figyelmét. 

 

 

Cletus Kasady (Woody Harrelson), a hírhedt fegyenc azonban egészen más kapcsolatra vágyik szimbiótájával, Vérontóval. Mi pedig megtudhatjuk, milyen az, amikor egy Venomnál is erősebb, gonoszabb lényt senki sem akar senki rövid pórázon tartani. Egyet garantálhatunk: az összecsapás nem marad el.

 

A Venom első része őrült siker volt, több mint 850 millió dollár bevételt termelt világszerte: az első rész sztárjai most mind visszatérnek, sőt, egy pompás főgonosszal egészülnek ki, hogy elbeszéljék a félig jó, félig gonosz Marvel-hős még vadabb, még arcátlanabb történetét.

 Korhatár: 18

 

TV Szpot 30": https://youtu.be/E44HowUmcuM

Előzetes #1: https://youtu.be/JINMQ8JrXT8

Előzetes #2: https://youtu.be/C-sLz19qgCw

TV Szpot 30": https://youtu.be/E44HowUmcuM

Előzetes #1: https://youtu.be/JINMQ8JrXT8

Előzetes #2: https://youtu.be/C-sLz19qgCw

 


 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek