Ünnepelj a kétéves Cinegóval!

Magyarország elsőszámú art filmekre specializálódott online platformja, a Cinego vasárnap lesz két éves. A születésnapra meglepetés kuponnal, és számos új filmmel készülünk.

 

Magyarország elsőszámú art filmekre specializálódott online platformja, a Cinego vasárnap lesz két éves. A születésnapra meglepetés kuponnal, és számos új filmmel készülünk.
 
A kétéves évfordulóra tekintettel minden film féláron kölcsönözhető az 
ELSO2EVkupon felhasználásával, ami május 15. és 31. között váltható be a https://cinego.hu/kupon oldalon.
Természetesen az előfizetői konstrukcióban filmet nézők sem maradnak ki az ünneplésből. Két héten keresztül minden nap új filmmel bővül a számukra hozzáférhető kínálat. A részletes lista egyelőre maradjon meglepetés, de biztos, hogy a megtalálják majd A beszéd című remek francia vígjátékot, a Colin Firth és Stanley Tucci főszereplésével készült, nagy sikerű Szupernóvát, valamint az egyedül a Cinego felületén elérhető BP Underground - Rock 1. és BP Underground - Rock 2. részét. Az újdonságok sora ezzel nem ér véget. A közeljövőben két Oscar-díjra jelölt alkotással bővül a  kölcsönözhető kínálat: május 19-én érkezik Joachim Trier filmje, A világ legrosszabb embere, május 26-án pedig Asghar Farhadi rendezése, A hős. Június 2-tól pedig a  legjobb idegen nyelvű film díjazottja, a Vezess helyettem is felkerül. Érdekesség, hogy mindhárom film tavaly ilyenkor, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában kezdte a karrierjét: a világ legrangosabb filmes mustráján Trier alkotása a legjobb női főszereplő, Farhadi a fesztivál nagydíját, a Murakami novellája nyomán készült japán dráma pedig a legjobb forgatókönyv elismerését kapta. A www.cinego.hu az első számú artfilmekre specializálódott online videótéka Magyarországon. A kínálatban megtalálhatók a legnagyobb fesztiválok - többek között Cannes, Velence, Berlin, Toronto, Karlovy Vary - sikerei éppúgy, mint az elmúlt évek legjelentősebb hazai alkotásai. A Cinego hatalmas űrt tölt be a legális online filmnéző oldalak piacán: mivel elsősorban az artmozik közönségét szólítja meg, így filmválasztéka nagymértékben eltér más szolgáltatásokétól.

A Cinego havi előfizetési díja 1.790 Ft, amivel a legtöbb film lejátszható. Emellett lehetőség van egyes filmek kölcsönzésére 30 napos időintervallumra 650 Ft-tól, illetve örökre szóló letöltésre 1.300 Ft-tól. Utóbbi két lehetőség exkluzív, az előfizetéses konstrukcióban még nem szereplő alkotásokat is kínál


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek