Új irányok a civilkommunikációban - 8. Civilkomp konferencia

Némely volt osztálytársaim jutnak eszembe, ha a civilszervezetekre gondolok. Említett társaim, hogy el ne veszítsék, szalagon kulcsot hordtak a nyakukban.

 

Tanultak, szakkörbe jártak, igyekeztek jól teljesíteni. Szüleik reggel elkészítették az uzsonnát, ebédet, tiszta ruhát.

Segítséget idejük, energiájuk helyes beosztásához nem nagyon kaptak, arra nem tellett idő.

A civil szférát érzem hasonló helyzetben. Jól vagy rosszul szabályozott és időnként változó feltételek között kell működniük.  Azt a segítséget, melyet a kulcsos gyerekek nem kaptak meg szüleiktől a civil szféra is nélkülözni kényszerül az állam részéről. Ezt a hiányzó támogató jelenlétet, az eredményes működéshez szükséges ismeretek átadását vállalta magára a Civilkomp Társadalmi Célú Kommunikáció Oktató és Információs Alapítvány.

2010. november 25-26-án a Sajtóházban (Budapest VI. Vörösmarty u. 47/a) kerül megrendezésre a 8. Civilkomp konferencia. A konferencia az 1%-os kampányidőszak kezdetéhez illeszkedik, hogy elméleti és gyakorlati segítséget adjon a civilkampányok szervezéséhez.

Egy közösségi rádió szerkesztőjeként minden évben szembesülök az óhajtott és a tényleges, az egy százalékokból befolyó pénzek különbségén. Elgondolkodtató, hogy mily módon tudnánk több adózó figyelmét felkelteni, milyen változtatások szükségesek a stratégiánkban, tudunk-e javítani a tárgyalástechnikánkon, hogyan tudjunk több szponzor támogatását megnyerni.

A konferencia az előbb említett és egyéb, a civilek sikeres működéséhez elengedhetetlen készségek, ismeretek átadására vállalkozik. Plenáris előadások, szekciók, mini tréningek nyújtanak elméleti és gyakorlati segítséget, továbbá idén lehetőség lesz arra is, hogy a civileket az 1%-os kampányidőszakban médiaajánlattal megkereső cégekkel személyesen megismerkedjenek a résztvevők.

Felkért fővédnök: Dr. Latorcai Csaba nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár KIM

Szakmai védnökök: Magyar Marketing Szövetség és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége

Támogató: Human Dialog

Jelentkezni a www.civilkomp.hu weblapról letölthető jelentkezési lapon lehet, melyet az info@civilkomp.hu e-mail címre kell küldeni.

A www.civilkomp.hu weboldal ad tájékoztatást az előadásokról, előadókról, kiállító partnerekről, csatlakozó partnerekről, a helyszín megközelítéséről, egyéb információkról.

 

Márkus

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek

Koncz Gábor újabb díjat kapott!