Töltsd meg közösségi élménnyel a Westend logóját!

Kreatív tervezőpályázatra hív a Westend

 

 

 


A logó W betűjét tölthetik meg a Westend közösség és a bevásárlóközpontban együtt töltött idő témája ihlette alkotásaikkal a jelentkezők. Bárki nevezhet, aki elmúlt már 7, de nincs még 99 éves. A műveket szakmai zsűri bírálja, a fődíj egy 300.000 forintos utalvány, a legjobb munkákból pedig kiállítás is nyílik majd. 

A 2019-ben arculatot váltott Westend már tavaly is tervezni hívta kreatív látogatóit, akkor több mint 300 mű érkezett be, a versenyzők azt mutatták be munkáikban, mit jelent a számukra a bevásárlóközpont. A győztes pályázó a W betűt zölddel, nagyvárosi motívumokkal és gasztronómiával tette élővé (lásd a képen).

 


Idén a közösség, az együtt töltött idő témakörében várják a terveket azoktól, akik a saját mikroközösségükben, párjukkal, barátaikkal látogatnak ide, de azok is pályázhatnak, akiket alapvetően a Westend közössége, a vásárlók forgataga, nyüzsgő közeg vonz, vagy akiknek éppen a városi létformához való kapcsolódás jut eszébe Budapest ikonikus bevásárlóközpontjáról. 

 


Készíts számítógépes grafikát, fess, rajzolj, fotózz, ragassz, válassz bármilyen egyedi technikát! Egy dolog adott, a W forma!


Az első három helyezett összesen 600.000 forint értékű vásárlási utalványt nyer, lesznek közönségdíjas versenyzők, illetve a Westend üzletei (Axis Café & Lounge, Libri Könyvesbolt, Pirex Papír) is ajándékcsomaggal díjazzák a számukra legkedvesebb alkotásokat. A legjobb 40 alkotás november 15-től élőben, kiállítás keretében is megtekinthető lesz a Westendben.  A kiállított pályázatok közül a vásárlók választhatják ki a közönségdíjas alkotásokat, melyekre a Westend Facebook oldalán keresztül tudnak majd szavazni, egészen november 29-ig. A pályázat leadási határideje 2021. november 7. éjfél, az ehhez szükséges pályázati adatlap, a W sablon és az adatkezelési tájékoztató a www.westend.hu/palyazat) oldalról tölthető le. 

 

A szakmai zsűri - Csillag Eszter, a Q Contemporary vezetője, Balogh Balázs, média designer, Csizik Balázs, képzőművész, tervezőgrafikus és Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója - 2021. november 15-én hirdet győztest, a közönségdíjasok neveit november 30-án teszik közzé. 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek