TISZTELT SZERKESZTŐSÉG, KEDVES OLVASÓK

Hiányoztatok nekem nagyon, ezért írtam egy pár sort, hogy ha virtuálisan is de beszélgethetünk.


TISZTELT SZERKESZTŐSÉG!
KEDVES ÍRÓK, OLVASÓK!

 

 

 


Lelkem mélyéből, szívem melegével üdvözlöm a nagy Tollalos közösségünket, és kívánok egy probléma mentes Kellemes Boldog Új Esztendőt, mindenki számára. Nagy öröm és hála járja át a lelkemet, amikor hétvégeken a gépem elé ülve, újra és újra elolvashatom írásainkat, és valamiért nagyon várom őket, mert ismét átérzem azokat. Felemelő érzés, szabad időmben virtuálisan találkozni veletek. Végig olvasom a véleményeiteket, ugyanúgy a sajátjaimat, és nagyon boldog pillanatokat élek át, mert kiérződik mindenhol a szeretet, az összetartozása a közösségnek. Ezelőtt két évvel bátortalanul, kíváncsian léptem be a Tollal.hu közösségébe, és bevallom, félve, hogy elfogadtok-e vagy még csak választ sem fogok kapni, az írásaimra. Tévedtem, hiszen természetesen, mintha közétek tartoztam volna hosszú évek óta, úgy fogadtatok be magatok közé. Nem számított, hogy Erdélyből vagyok. Amikor az első véleményeket megkaptam, a részetekről már tudtam, hogy itt a helyem. Biztattam magamat, hogy írjál, olvass, véleményezz és vegyél részt a közösség tevékenységében szórakoztatva az olvasó közösséget. Örülök, hogy megtettem, nevet a szívem, mert velem vagytok, veletek vagyok. Ami a tevékenységet illeti, nem voltam az utóbbi időben jelen, mert egészségileg nem éreztem úgy magam és kedvem sem volt írni. Azért csendes olvasótokként mindig jelen vagyok, néha véleményeket is írok, máskor elmarad, de ettől eltekintve hozzátok tartozok, és kicsitől nagyig mindenkit SZERETEK. Ezt a kis levelet azért írtam, mert megihletett a nosztalgia hulláma, és nagyon hiányoztok nekem. Azt, hogy miért nem írogattam, nem szeretném részletezni, nagyon hosszú történet. Azt érzem, kezdtem visszazökkenni a valódi énembe. A legnagyobb szeretettel üdvözlöm a Főszerkesztőnket, szerkesztőket, olvasókat, és kívánok ihletekben gazdag jövőt mindenkinek. Kezeim gumiból vannak a mai nap, hogy mindenkit elérhessek, átölelhessek. Jó érzés, hogy vagytok nekem. Köszönöm, hogy újra olvashatom írásaimat az oldalon.


Isten áldása kísérjen az elkövetkezendő időszakban.

 

 

 

A kép forrása


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
janos
#15. 2014. január 18. 08:49
Legalább így egymásnak örülve, boldogabbak, lehetünk. Legyőzhetjük, a rosszat, ami uralja a világunkat. Köszönöm a kedves szavaidat.
előzmény: Báró von Shenczky hozzászólása, 2014. január 17. 20:25
Báró von Shenczky
#14. 2014. január 17. 20:25
Én is örülök kedves , szívmelengető, őszinte levelednek. Köszönöm szépen. Jó, hogy itt vagy. Jó, hogy mindannyian együtt vagyunk itt! Áldást, békességet, és jó ihletet kívánok mindenkinek szeretettel.
janos
#13. 2014. január 16. 13:39
Köszönöm kedves Answer, ezt az igazán jóindulatu, őt szót.
Üdv!
előzmény: Answer hozzászólása, 2014. január 15. 19:29
janos
#12. 2014. január 16. 13:37
Nem vagyok még elkészűlve telyes mértékben, a könyvemmel kapcsolatban. Nem igazán tetszik a kélzíratom, másoknak. Sok a javítani való, benne, pedig már átesett egyszer rajta. Sok értelmetlen mondat van amiket át kell írni, stb. ez az általános vélemény.
előzmény: Juhász Kató hozzászólása, 2014. január 15. 18:15
janos
#11. 2014. január 15. 21:09
Kedves Csilla!
Kedves szavaidat boldogan olvastam és éreztem, hogy szívből jövő minden betü. Legyen áldott a magyar! Köszönöm a verset amit küldtél.
Azt kivánom, hogy minden állmod vályon valóra.
előzmény: Csilla hozzászólása, 2014. január 15. 20:12
Csilla
#10. 2014. január 15. 20:12
Kedves János!

Székely szíved melegsége árad ezekből a sorokból.

"Nem számított, hogy Erdélyből vagyok." - írod. Nekem nagyon sokat jelent, hiszen ott élnek a legigazabb Magyarok.
És nekünk össze kell tartanunk, nem hagyhatjuk elveszni nemzetünket.

Köszönöm én is a jókívánságaidat, kívánok Neked jó egészséget, szép évet és még szebb jövőt, és üzenem a külhoni magyar Testvéreinknek:
.... "vigyázzatok és imádkozzatok!
Valahol fönt a magos ég alatt
mozdulnak már lassan a csillagok
a víz szalad és csak a kő marad,
a kő marad. "

(Wass Albert: Üzenet haza)

www.youtube.com/watch?v=-RfBTW8SNFg

Sok szeretettel ölellek.

Barátsággal:

Csilla
Answer
#9. 2014. január 15. 19:29
Kedves János!
Öt szó...
Örülök, hogy újra itt Vagy!
Ölellek: Answer
Juhász Kató
#8. 2014. január 15. 18:15
Kedves János!
Örülök, hogy újra itt vagy, és írsz.
Izgatottan várom a könyved, /könyveid/ megjelenését is!
janos
#7. 2014. január 15. 16:15
Átéreztem, meleg ölelésedet, és nagyon boldoggá tettél vele, kedeves Mara. Én az egyik vagyok a sok közül aki szereti a stilusodat, megismertem naggyából, az érzelmi világodat írásaidon keresztül. Jó sőt nagyon jó, hogy ilyen emberekkel találkoztam, a Tollal.hu közösségében. Szeressük egymást, gyerekek, hisz minden percért kár! Szeressük egymást hisz az élet úgyis tova száll. És nem mindeggy, hogy hogyan. Puszi!
előzmény: Mara hozzászólása, 2014. január 15. 15:04
janos
#6. 2014. január 15. 16:08
Kedves Éva!
Minden elképzelhető jót kivánok én is neked, családodnak egyaránt. Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet. Köszönöm a kedves szavakat.
előzmény: siktár éva hozzászólása, 2014. január 15. 14:58
Mara
#5. 2014. január 15. 15:04
Kedves János!

Örömmel olvastam írásodat.
Hiszem, hogy legyőzöd a problémáidat bármilyen jellegűek is azok, és ismét nem csak olvasgatod írásainkat, hanem magad is írni fogsz.
Én is, azt hiszem mindenki, aki itt van jól érzi magát.
Tudod, bizony elkaptam azt a gumi kezet gazdástól, és virtuálisan úgy megöleltelek, mint ahogy a legfiatalabb unokám teszi. Alig marad szusz bennem. Most te is így jártál.
Nagy szeretettel ölellek: Mara
siktár éva
#4. 2014. január 15. 14:58
Kedves János!
Én ugyan nem ismerlek Téged, - mert én csak egy fél éve vagyok e klubnak a tagja -, de nemes gesztusnak vélem a "leveledet". A szerkesztőségről, a tagokról nekem is az a véleményem mint Neked, jó kis intelligens közösség.

Boldog újévet kívánok Neked - mivel betegségedből felgyógyultál -, és sok-sok alkotást.

Szeretettel.: Évi
janos
#3. 2014. január 15. 08:52
Én ilyen lennék? Ezt jó olvasni. Köszönöm kedves Eliza. Megpróbálok emberként élni és viselkedni, mert elsősorban magamnak teszek jót, és azután másoknak is kellemes perceket, okozhatok. Mivel az ember nem tökéletes nekem is vannak javítani valóim az életemben, de ha tévedek elismerem és kijavítom azokat. Sőt az utobbi életemben, megtanúltam mégjobban szeretni és megbocsájtani. Puszi.
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2014. január 15. 07:54
Eliza Beth
#2. 2014. január 15. 07:54
Kedves János!
Egy ilyen jólelkű embert nem is fogadhattunk volna másképp anno, és azóta meg pláne!
Boldog legyen az éved neked és családodnak!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek