Tangabugyi...

..avagy a hájfelfogó bugyi korszaknak befellegzett.

 

Sétálok a körúton, és lépten-nyomon bele botlok az egyik nagy fehérneműcég plakátjába. Anorexiás démon laza mozdulatába meredve kelleti az alakformáló darabot.

 

Anatómiai ismereteim szerinti méretaránynak nyomát sem látom eme fotón. A modell felső teste valahogyan nem passzol alsóbb régióihoz. Mintha egy beteges gyereklánykát dolgoztak volna össze édesanyjával.

Pózol a két nő, már ha a női nem összhatásában felismerhetőnek tűnne egy „öszvér" test.

Kinek is szól eme fotó? Lássuk csak. Alak formálás. Mégis milyen alak? A modell vállai szélesek, amolyan keletnémet úszónő- féle, mell méretei a szilikont leszámítva semmit mondóak, s itt kezdődik a bibi. Hirtelen mozdulattal lekanyarított derék, a csípejéről már ne is beszélve. Jól megformált virtualitás? A combjai között egy lőrés. Mire is várhatott a szerencsétlen, ha esetleg mégis tényleg eredeti a póz? Itt talán a guvadó férfi szemek általi deréktól lefelé lévő „agy" leblokkolása állhat fenn, hiszen elég gyatra szépérzékű hímnek kell lennie, akinek erre gerjedelme támad. Bár nem ez a feladata a látványnak.

Nos, kedves nő társaim. Valljuk be, tényleg eme fehérnemű létünk leghőbb vágya? Még a nagyanyáink sem hordtak effélét. Ettől elmegy a gusztusa a jobb érzésű férfinépnek.

 

Most tessék, kérem őszintén nyilatkozni tisztelt fiúk! Ily alakformáló holmi a kellem titka? Vagy talán egy másik multicég overállját mutogató, szétterpesztett lábbal pózoló hölgyemény? Lassan a topless bárok gyatra felhozatalait látjuk viszont a köztereken. A magyar szem mindenevő?

 

Mi nők ezt nem hagyhatjuk, hogy ily, önmagukból kivetkőzött némberek mutogatása sokkolja fiúinkat, férjeinket. Akarva, akaratlan eme látvány zsongásában hazaérve bennünk is e göthös formát keresik majd? Pedig a kis husika a derékon, párnácska a cicin, és a popón mennyivel érzékibb gyönyörök melegágya. Az alakformálás, avagy a hájfelfogó bugyi kora lejárt. Az eredeti báj a fontos. S ha az egy huncut tangába csomagolt, hááááááááááát...

 

(Azért a hónalj kutya korszakot ne hozzuk vissza!)

 

 

Budapest, 2011. 04.10. Mimmy Clein

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Mimmy
#4. 2011. április 10. 14:56
szóval: mea culpa...
előzmény: Mimmy hozzászólása, 2011. április 10. 14:55
Mimmy
#3. 2011. április 10. 14:55
igen, ez igaz.
Azt hiszem, valamit elrontottam: az "íj" szót "íly"-nek kellett volna írnom, mivel az ilyen szóból származik. Ugye? Pdig nem vagyk írás tudatlan, ezért bocsika.
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2011. április 10. 14:09
Eliza Beth
#2. 2011. április 10. 14:09
"Most tessék kérem őszintén nyilatkozni tisztelt fiúk! Íj alakformáló holmi " ---- Íj?????????

Érdekes divatőrületek vannak manapság, és önkritikátlan emberek, akik nem veszik észre azt sem, hogy nem minden passzol mindenkihez.... Hűűűűűűű, mennyit lehetne mesélni erről!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek