Takarásban - Képzőművészeti menedzserek egyéjszakás kiállítása a Fogasházban (2014. május 15.l)

A Werk Akadémia frissen végzett Képzőművészeti menedzser hallgatóinak vizsgakiállítása a Takarásban címet kapta.

 

 

2014. május 15-én 19 órakor Takarásban címmel nyílik a Werk Akadémia frissen végezett Képzőművészeti menedzser hallgatóinak vizsgakiállítása a Fogasházban. A kiállító fiatal művészek között megtalálható Glázer Attila, Osváth Jenő és Herbert Anikó. A tárlatot Kovács Kriszta, a Várfok Galéria művészettörténésze nyitja meg.

 

 

A modern ember szerepjátékok sokaságában él, olykor önmagát is becsapva a színlelt valósággal. A kiállítás górcső alá veszi ezt a társadalmi problémát, és az egyes műveken keresztül igyekszik görbe tükröt mutatni.

 

Az alkotók között Lengl Orsolya, Verebélyi Diána, Glázer Attila, Osváth Jenő, Herbert Anikó és még néhányan, műfaji kötöttségek nélkül szabadon járják körbe az adott témákat,  miközben többször is megmutatják a nézőknek a privát szférájukat. Teszik mindezt úgy, hogy közben nem rejtenek véka alá semmit, sőt kíméletlenül feltárják előttünk azt is, amit sokszor hajlamosak vagyunk elfedni, a kendőzetlen valóságot.

 

A tárlat megnyitója után 20.30 órától Szirtes Edina Mókus és új zenekara a Sz.E.M ingyenes bemutatkozó koncertjén vehetnek részt az érdeklődők. A koncertet a Werk Akadémia Zenei menedzserei szervezik.

 

 

Időpont: 2014. május 15. 19 óra

Helyszín: Fogasház (Budapest VII. Akácfa utca 51.)

 

 

 

További információ

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek