Tábortűz mellé: New Level Empire - Campfire

****

 

 

 

A nyári bulikhoz, legyen az fesztivál vagy tábortűz körül egy "egyszálgitáros" leülős összejövetel, a zenekar új EP-je a gyújtós! A lemez egyik új dala Cegléd nyári rendezvényének a himnusza.

Az 'Amíg tart a nyár'-hoz klip is készült a fesztivál legjobb pillanataiból.
 
Nézd meg a klipet itt: https://youtu.be/HlcG9b-3qKk
 
„Mivel a most megjelent négyszámos lemez három dala nyári tematikájú, illetve az ismert New Level Empire hangzás mellett a 'tábortüzes' hangszerelés a jellemző, így stílszerű volt a frappáns New Level Campfire címet adni a kiadványnak." - fejti ki Zola, a zenekar énekese.
 
Az EP-n két vadiúj szerzemény is szerepel: a BAHART számára készített balatoni nyári hajósdal, az Áthajózhatnánk; illetve a DR.BRS közreműködésével készült Amíg tart a nyár, ami a ceglédi street food fesztivál hivatalos dala.
 
„Nagyon örültünk a BAHART felkérésének, hiszen erős szálak kötnek minket a Balatonhoz. Minden évben nyáron Balatonkenesén van a csapatépítőnk a telkünkön, amit általában egy közeli fellépéshez időzítünk. Ilyenkor eltöltünk egy kis időt felhőtlenül, mindenféle kötelezettség nélkül együtt. Bográcsozunk, dumálunk, és persze fürdünk, hajózunk." - meséli DJ Newl, a zenekar dobosa, aki gyerekkorától kezdve a nyár nagy részét a Balatonon tölti.
 
A megszokott NLE hangzás mellett pedig az EP-n helyet kap két korábbi dal is: a Visszatérek, valamint a Látható akusztikus, csendes, minimalista feldolgozása, amelyek azért is különlegesek, mert a zenekar koncertjein csak ritkán hallhatóak.

New Level Empire - Instagram: https://www.instagram.com/newlevelempire/
New Levele Empire - Facebook: https://www.facebook.com/newlevelempire.official

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek