Szerzőnk könyvei: Döme Zsuzsa: Kivéve a szomszédot

Kivéve a szomszédot - Eb ugatta történetek Tündérkerti Kedvenc Aliz tollából Döme Zsuzsa

Tündérkerti Kedvenc Aliznak hívnak. Megjegyzem, a Hajnali Harsona Hanna elnevezés sokkal jobban illene hozzám, pumi vagyok. A küllemem megnyerő, szürkésfekete bundám bozontos, megjelenésem bohókás. Egy szemrevaló, kedves, szeretetre méltó jószág, erről bárki meggyőződhet, aki a környékünkön jár. Kommunikációm meglehetősen fejlett, szívesen élek a testbeszéd különböző változataival is (farok lengetése, csóválása, fej kétkedő ingatása, szájszél kifejező nyalogatása, első vagy hátsó láb felemelése, fülhegyezés), de ezeket a környezetem nem minden esetben érti. A kétlábúak felfogóképességének sajnos határai vannak. Sokéves tapasztalat van a hátam mögött. Tökélyre fejlesztett alkalmazkodóképességemmel eddig még mindenkit sikerült levennem a lábáról. Kivéve a szomszédot. 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Döme Zsuzsa
#4. 2018. január 14. 15:00
Nem szerette meg. Végül is el kellett költöznünk, mert olyan sok borsot törtek egymás orra alá. - Nem kitalált történetek vannak a könyvben, hanem valós alapokon nyugvóak, csak a humor és a könnyebb elviselhetőség kedvéért kicsit kiszíneztem őket.
Köszönöm észrevételedet.
előzmény: Fer-Kai hozzászólása, 2018. január 13. 10:57
Fer-Kai
#3. 2018. január 13. 10:58
Kedves Zsuzsa, szeretettel gratulálok a könyvhöz.
Fer-Kai
#2. 2018. január 13. 10:57
Kedves történetek lehetnek, és a konfliktus sem hiányzik egy szeretetre méltó kutya és a kevésbé szeretetre méltó szomszéd között.
Kutya legyek, ha nem szereti meg végül a szomszéd is Alizt!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek