Szerkesztő kerestetik

Jelentkezzetek bátran, főleg mivel nem harapok

 

 

Sziasztok!

 

Rengeteg új tagot köszönthetünk az elmúlt időszakból, szeretném ezért kivételesen bemutatni a Tollal csapatát.

A kezdeti négyfős honlap-szerkesztőség stábja idővel egy főre (szerény személyemre) zsugorodott. A teljesség érdekében szeretném kiemelni, hogy mikor egyéb teendőim miatt nem lehetek köztetek, akkor Szabados Melinda (főszerkesztő-helyettes) és Eliza Beth (angyalkisasszony) szoktak besegíteni az oldal működésében. Ezen felül a muzsikus rádiót keddenként még továbbra is Márkusunk, azaz Deák Gábor Márkus viszi. Újságírói/riporteri körben főként Jónás Ágnes, azaz Holly Golighty szokta rendszeresen képviselni honlapunkat a médiában, de néha találkozhattok Fekete Felícia, Pilis Brigitta és Hajek Csilla interjúival/kritikáival is.

Mint tudjátok, az elmúlt pár évben ingyen és bérmentve ontottuk a szerzőkkel és a különböző médiákkal karöltve a különböző irodalmi és kulturális cikkeket. Ezen a jövőben sem kívánok változtatni, bár a szponzorokat tárt karokkal várjuk, ugyanakkor tudnotok kell, hogy lassan túlnőjük a kapacitásunkat. Na jó, csak az enyémet. Jelenleg úgy tűnik, hogy a helyettesítési időszakok kivételével a Tollal.hu honlapjának korrektúrázási, képkeresési, ütemezési, megjelentetési, moderálási munkálatai, valamint a hozzá kapcsolódó a sajtókapcsolatok ápolása, az írói-olvasói levelek megválaszolása teljes terjedelmében rám hárult, és ez a legjobb időbeosztásommal is napi három-négy órát vesz igénybe. (Kivételt képez ez alól a hétvégi MeseSzombat és NosztalgiaVasárnap ütemezése, mely lényegesen gyorsabban készen szokott lenni :o)  ). És bár még egy ideig tudom tartani ezt a feszített tempót, de be kell valljam, egyre nehezebb nap mint nap igazán jól szerkesztett oldalt kiadnom a kezeim közül. Ennek egyik oka a már fent is említett folyamatos bővülés, a másik pedig a családom iránti elkötelezettségem, valamint a jövő tervezése.

Utópiáim közé tartozik ugyanis egy-két továbbképzésen való részvétel, mely remélhetőleg anyagi nyereséggel jár majd (a munkahelyemen), valamint egy-két éven belül utódavatás és házlétrehozás se lenne rossz. Bár fordítva is jöhet a dolog :o)

Egy szó mint száz, el kellene némi segítség szerkesztői fronton. Fizetni sajnos nem tudok, - bár ha a lottó főnyereményt megnyerem, abból részesedést ígérhetek,- viszont a folyamatos olvasnivaló garantált.

Amit ajánlhatok:

-        Gyakorlatot és tapasztalatszerzést szerkesztői munkálatokból

-        Sajtókapcsolatokat és ismertséget

-        Elismerést

-        Egy olyan közösség alakításának lehetőségét, melynek minden egyes alkotójára büszkék lehetünk

 

Amit elvárok:

-        Megbízhatóság. Csak akkor vállaljon valaki egy feladatot, ha azt el is akarja végezni.

-        Átlagon felüli helyesíráskészség.

-        Megfelelő kommunikációs készség.

 

Gondolom, nem meglepő, hogy a fenti követelmények jegyében a jelentkezőket mindenképp tesztelni fogom, ugyanakkor, ha valakiben csak az elszántságot látom, az se essen kétségbe, az ő fejlődésében is örömmel segítek. Akiket érdekel a felhívás, azok írjanak bátran a szerkesztoseg@tollal.hu email címre. Minél több szerkesztő jelentkezik, annál kevesebb feladat jut egy emberre, úgyhogy jelentkezzetek bátran, főleg mivel nem harapok ;o)

Ha lehet, osszátok meg ezt a cikket (is) a közösségi oldalaitokon, hogy minél több segítséget kaphassunk!

 

Köszönöm, hogy olvastatok!

Balázs

 

 

 

 

Tóth Balázs Gábor

Főszerkesztő 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
siktár éva
#31. 2013. augusztus 13. 09:05
Köszönöm szépen, értem.
Évi
Eliza Beth
#30. 2013. augusztus 10. 10:29
Kedves Évi!

1/ Nem ismétlem meg a kifejezésedet :-) de azért vigyorogsz feléd, mert azt a képet tetted fel. Én meg azért nem cseréltem le, mert azt hittem, azt akarod látni. Ha gondolod, az eddigit kicserélem, a továbbiakhoz ugyanott kell feltölteni képet, ahol a saját fotódat feltöltötted. Vagyis a beíróablak alatt.
Nem a képet kell beilleszteni a szöveg elé, hanem alul a listába a gépedről betallózni. Ekkor még nem látod a szöveggel együtt, de felül kiírja, hogy sikeres képfeltöltés, és nálunk szerkesztőfelületen ott lesz a fotód.
Ha nem tesz a szerző képet, mi szoktunk keresni, de persze könnyebb nekünk, ha van mellékelve.
2/ Többet is beküldhetsz egyszerre. Egy szerzőtől naponta egy mű jelenhet meg, ha nagyon sokat tett fel, akkor néha naponta, de inkább kétnaponta időzítünk be egyet-egyet, hogy másnak is jusson hely. Naponta 8-10 mű jelenik meg, plusz a programajánlók.
3/ Igen tisztelt klubtársaidat sajnos még nem tudod külön menüpont alatt megnézni, mert még nincs szerzőlista (lehet, nem is lesz, nem tudom, nem én vagyok a tulaj).
Két lehetőséged van, ha valakire kíváncsi vagy, és nem csak a listát néznéd végig: 1. Bal oldalon beütöd a keresőbe a nevét, és akkor az ő profiljára visz. 2. Ha olvasol egy írást, és megtetszett, ránéznél a szerzőre, az aláírása a profiljára visz. Vagyis a szerzők művek alatti neve az átjáró.
Ha valami még nem tiszta, jelezd! :-)
előzmény: siktár éva hozzászólása, 2013. augusztus 10. 08:13
siktár éva
#29. 2013. augusztus 10. 08:13
Drága Eliza Beth!
Nekem van több kérdésem az oldallal kapcsolatosan, ugyanis most ismerkedem Veletek. Amit nem tudok és ha a fene fenét eszik sem tudtam még rájönni, ezért nagyon szépen kérem a segítségedet.
1./ Hogyan tudok képet feltölteni egy-egy "művecském" elé, mert mindig a hülye pofám vigyorog felém, csak azt tudom feltölteni.
2./ Hány "alkotásszerűség" küldhető be egyszerre és milyen időszakonként jelenik meg, vagyis minek a függvénye?
3./ Hol tekinthetem meg az igen tisztelt kedves "klubtársaimat"?

Egyelőre ennyi kérdésem van kedves Eliza Beth és elnézést a tudatlanságomért

Szeretettel: Évi
Eliza Beth
#28. 2013. augusztus 9. 22:45
Jelentem, megint én vagyok a "góré". Balázs jól megérdemelt pihenését tölti valahol a nettől távol. Pótjobbkezem, Heléna jelenleg tanulja a Tollalt, de már aktívan segít a szerkesztésben, szóval igyekszünk, hogy fennakadás nélkül menjen tovább az élet az oldalon.
Akinek valami gondja, problémája akad, kérem, felém jelezze, mert a szerkesztőségi emailhez nincs hozzáférésem. Tehát vagy ide írja be, vagy eliza @ eliza-beth.hu
:-)))
Eliza Beth
#27. 2013. július 6. 13:42
Góré hihihi....................
előzmény: Balage hozzászólása, 2013. július 6. 00:17
Balage
#26. 2013. július 6. 00:17
Kedves Tollalosok!
Tudnotok kell, jelenleg a mi Elizánk a góré. Az elmúlt napokban majdhogynem minden irodalmi írás megjelentetése az ő nevéhez fűződik. És valljuk be, szerintem nem sokan vettétek észre a kis helycserét...
Ezzel együtt kérlek titeket, támogassátok védőangyalunkat, és ha valami problémát észleltek, azt küldjétek meg a szerkesztoseg@tollal.hu-ra.
Jaj, és még egy fontos információ: tessék figyelni az alábbira:
tollal.hu/mu/eliza-beth:-vezercsel---meghivo

Szép napot/estét mindannyiótoknak!
Balázs
Balage
#25. 2013. július 6. 00:10
Szia Hunter!
Nagyon vigyázz, mert szavadon foglak! Speciel lenne egy neked való feladatom, ha vállalod. Július 27-én lesz egy nagyon kedves barátomnak a könyvbemutatója. Utána, ha benne vagy(tok), csinálhatnánk egy tollalos afterpartyt... Csak valakinek le kellene szerveznie ;o)
előzmény: Hunter hozzászólása, 2013. július 5. 08:28
Eliza Beth
#24. 2013. július 5. 17:00
A tartalommal elégedett voltam/vagyok! :-)
előzmény: Hunter hozzászólása, 2013. július 5. 16:42
Hunter
#23. 2013. július 5. 16:42
Köszönöm Beth! Kedves volt Tőled! Inkább a tartalomra igyekszem koncentrálni, a tördelés nem az én világom! :-)
Eliza Beth
#22. 2013. július 5. 10:37
Most javítottam végig A tiszt-edet, nem is volt átlagon aluli, inkább átlagos :-)
Csak összegyúrtad az egészet egyetlen tömör hasábbá. Na, ezt azért olvashatóbbá tettem :-)
előzmény: Hunter hozzászólása, 2013. július 5. 08:28
Hunter
#21. 2013. július 5. 08:28
Üdv Balage!
Átlagon aluli helyesírásomat is tekintve alkalmatlan vagyok a feladatra és néha arra sincs időm,. hogy írjak. Sajnos ebbe a nemes feladatba nem tudok besegíteni, de biztosan van sok fiatal farkas, aki szívesen rázza a csengettyűt! Amennyiben valami szervezési gubanc van, bátran szólj, mert abban jó vagyok!
Eliza Beth
#20. 2013. július 4. 11:57
Csillának tartunk számítógépes továbbképzést :-)))
előzmény: Balage hozzászólása, 2013. július 3. 23:25
Balage
#19. 2013. július 3. 23:31
Kedves Mindenki!

Kérlek titeket, ha tudtok, segítsetek megosztani a tollalon található, számotokra értékes írásokat/publicisztikákat másokkal is. Használjátok bátran a cikkek alatti megosztó gombokat. Nektek egy kattintást, nekünk fejlődést, és a későbbiekben akár anyagi hasznot is jelenthet ez...
Balage
#18. 2013. július 3. 23:25
Kedves Csilla!

Nem véletlen, hogy a szerzőtársak rád gondoltak. Hónapokkal ezelőtt én is felkértelek, hogy légy a szerkesztőnk zseniális helyesírásod és remek stílusod miatt. A többiek nem tudják, de mi ezt már bőven kiveséztük.
Szóval imádlak, és az indokod teljesen érthető.
előzmény: Csilla hozzászólása, 2013. június 26. 19:56
Balage
#17. 2013. július 3. 23:19
Köszönöm! Sajnos az alatt a három hét alatt, míg nem voltam, a harmada lett az olvasottságunk. Alig több, mint napi 200 fő maradt meg a 6-700-ból. Viszont jó hír, hogy Eliza még inkább kisegít a napokban, így nem sokára én is egy kritikával térhetek majd vissza. Azaz, nem csak szerkesztőként, de íróként/kritikusként is debütálok majd több hónapos "hallgatás után" :P
előzmény: Szente Erika hozzászólása, 2013. június 25. 17:59
Balage
#16. 2013. július 3. 23:16
Szia!

Végül is egy jó kis cappucino mindig jól jön. Vigyázz, mert szavadon foglak ;o)
előzmény: andor hozzászólása, 2013. június 25. 10:22
Csilla
#15. 2013. június 26. 19:56
Mindenkinek, aki rám gondolt, szeretném megköszönni a megelőlegezett bizalmat.
A szívem azt súgja, hogy segítsek, mert segíteni jó, de attól tartok, hogy ehhez a feladathoz olyan magas szintű számítógépes tudás szükséges, amivel én nem rendelkezem.
Csalódást pedig semmiképp sem szeretnék okozni :)
Inkább maradok a Tollal.hu hűséges olvasója és 'hozzászólója' :-)))

Kedves Balázs!

Neked tiszta szívemből kívánom, hogy mielőbb legyen olyan önkéntes jelentkező, aki lelkesen és profi módon segíti majd a hobbi-munkádat, úgy, ahogyan Eliza is teszi.

Örömteli, egészségben eltöltött napokat kívánok minden kedves Szerkesztőnek, Szerzőnek és Olvasónak.
Szeretettel:
Csilla
Szente Erika
#14. 2013. június 25. 17:59
Kedves Balage!
Nagyon sokszor fáradtan érkezem haza, de a feltett írásokat elolvasom.Gratulálok a munkádhoz. Kívánom találd meg a segítő társatokat és továbbra is ilyen népszerű és kedvelt legyen ez az oldal. Csilla szerintem is jó szerkesztő lenne. Bízom benne, hogy vállalja.
Sok szerencsét a vizsgáidhoz.
Sok puszi minden kedves szerkesztőnek.
andor
#13. 2013. június 25. 10:22
Kedves Balázs!
Nekem időm van, de szerkesztéshez nem értek sajnos!. Szívesen segítenék, ha kell valaki, aki munka után kitakarítja a szerkesztőséget,, feketét főz, és elhozza postát!
Andy
Balage
#12. 2013. június 25. 07:04
Sajnos az itteni tapasztalataim nem vágnak egybe a munkámmal, így nem valószínű, hogy valaha is hasznát fogom venni az itteni tevékenységemnek, de ezt már korábban is tudtam. Nem is ezért szerkesztem az oldalt, hanem sokkal inkább szeretetből.
Viszont tény, egyedül hosszú távon nem fog menni, és Elizát nem szeretném abba a helyzetbe hozni, ha esetleg hosszabb távon kell majd távol lennem, egyedül vigye az oldalt. Emiatt kellene egy olyan csapat a szerkesztőséghez, akikben megbízom, hogy ne csak egy kézben legyen a Tollal. Nyílván a bizalomhoz és a betanuláshoz idő kell, emiatt tettem fel már most a fenti cikket...
előzmény: Juhász Kató hozzászólása, 2013. június 23. 19:02
Balage
#11. 2013. június 25. 06:58
Jelenleg Eliza rengeteget segít. A mai megjelenések egy része is hozzá köthető, de egyéb megkeresések még nem érkeztek...
A vizsgáim sikeresek voltak. Nem akartam többet hiányozni a szükségesnél az esetleges pótvizsgák miatt ;o)
előzmény: zsuzsahorváth hozzászólása, 2013. június 22. 17:30
Juhász Kató
#10. 2013. június 23. 19:02
Kiegészítésként még annyit, hogy csak megköszönni lehet azt az áldozatot, amit Te és társaid eddig is hoztatok az oldal térítés nélküli szerkesztésével.
Kívánom, hogy pályád során jó hasznát vedd az itt szerzett tapasztalatoknak, s remélem, sikerül mielőbb hozzáértő segítséget találni.
Döntésed emberileg teljes mértékben érthető, és helyes.
előzmény: Juhász Kató hozzászólása, 2013. június 21. 20:16
zsuzsahorváth
#9. 2013. június 22. 17:30
Drága Balázs!
Oly szívesen segítenék Neked,ha lenne időm és tehetségem.De ezek híján csak drukkolok,hogy mielőbb találj Melinda és Eliza mellé olyan lelkes és hozzáértő segítőt -- mindnyájunk érdekében -- aki átvenné terheid egy részét.
Hiszen az is fontos,hogy a pároddal (jövőddel) eleget törődj.
Remélem a júniusi vizsgáid sikeresen zárultak.
janos
#8. 2013. június 22. 14:19
Kedves Balage!
Nem ajánlok senkit, de azért ismerjétek el, hogy magyar irodalomból, én vagyok a legjobb. Viszont aki az én elmémben ott motoszkál, és teljes bizalommal, írom ezt, ELIZA BETH, és ANSWER. A kitartásuk, megbízhatóságuk, őszinteségük, és kommunikáció készségük az átlagon felüli. Így érzem én. Semmi esetre sem szeretnék másokat leértékelni, és igazi székely, becsülettel, valamint szeretettel, kérlek titeket ne haragudjatok , rám, akiket nem soroltam fel. Puszi minden kedves szerkesztőnek.
Answer
#7. 2013. június 22. 10:20
Balázskám!
Maximálisan megértelek.
Tudom, és érzem is, sok a feladat a Tollalon.
Nehéz helytállni, odatenni magad a munkahelyen, és mint főszerkesztő is, hiszen valóban látszik, sokan lettünk (szerencsére).
És az "adta" szerzője csak küldi az írásait, küldi, aztán várja hogy mielőbb megjelenjenek.
(Hogy én ezt honnan veszem?)
Kivánom, mielőbb megoldás szülessen, találd meg a segítő jobbkezet, mert ez mindannyiunk, de elsősorban a Te érdeked.
Szép hétvégét mindannyiunknak!
Juhász Kató
#6. 2013. június 21. 20:16
Kár, hogy nem ér az ajánlás.
Örömmel olvasom, hogy "Angyalkisasszony"
sem zárkózik el a szerkesztői tevékenységtől. Ő már
bizonyította, hogy alkalmas erre
a sokrétű ismereteket igénylő, bonyolult munkára.
előzmény: Balage hozzászólása, 2013. június 21. 20:09
Balage
#5. 2013. június 21. 20:10
Úgy tudom, angyalkisasszony jelenleg is ezer felé szakad. De természetesen beszélhetünk róla. ;o)
Majd hétvégén rád csörgök...
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2013. június 21. 19:50
Balage
#4. 2013. június 21. 20:09
Szia!

Ne aggódj az írások hossza miatt. Szeretek olvasni tőled ;o)
Ajánlani nem ér, bár igaz, hogy Csilla valóban ügyes és megbízható. ;o)
előzmény: Juhász Kató hozzászólása, 2013. június 21. 17:25
Eliza Beth
#3. 2013. június 21. 19:50
"Angyalkisasszony" ahol tud, segít. Kell jelentkeznem? :-)
Juhász Kató
#2. 2013. június 21. 17:25
Kedves Balage!
Sokszor gondolok arra, hogy túl sok lehet neked ez az olvasnivaló egyéb kötelezettségeid és családod mellett, s utóbbi időben már lelkiismeret furdalásom van egy-egy hosszabb írás feltöltésekor.
Ajánlani lehet segítséget? Természetesen, csak ha vállalja.
Csillából kiváló szerkesztő lenne.
Hozzászóláshoz jelentkezz be!