SZABAD A SZÍNPAD

Könnyűzenei tehetségkutató verseny fiatal zenekarok és egyéni előadók számáraPÁLYÁZATI FELHÍVÁS az EröMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. A verseny három fordulós. A pályázati felhívást, a jelentkezési lapot és a részvételi szabályzatot a www.k11.hu oldalról lehet letölteni.

 

I. Forduló - jelentkezés. A jelentkezés menete és feltételei:

A kitöltött és aláírt jelentkezési lap szkennelve, egy saját szerzemény YouTube linkjének, valamint a dal szövegének elküldése a tehetsegkutato@eromuvhaz.hu e-mail címre.

A nevezésekben csak saját szerzeményeket fogadunk el, amelyeknek még nincs kiadói változata, országosan terjesztett megjelenése.

A pályázat amatőr zenekarok és egyéni előadók számára szól, tehát nem jelentkezhetnek rádiós és kiadói múlttal rendelkező zenekarok és egyéni előadók (a saját kiadás és a helyi lokális médiumokban való megjelenés még nem kizáró ok).

Jelentkezési határidő: 2019. október 13. éjfél

A jelentkezés kizárólag elektronikus úton történhet! A beadási határidőn túl érkezett előadók anyagai nem kerülhetnek be a versenybe! A pályázati anyagok előválogatását a szakmai zsűri végzi. A pályázó zenekarok közül összesen maximum 10 előadó/zenekar jut tovább a II. fordulóba.

Nevezési díj nincs.
II. forduló - fellépés, döntő. Helye és időpontja: 2019. november 16. szombat, K11 Művészeti és Kulturális Központ, (1075 Budapest, Király utca 11.)

A döntő háziasszonya: Szirota Jennifer. A zsűri tagjai: Beck Zoltán, 30Y zenekar alapítója, dalszerzője, író  Hegyi György, Emil Rulez, a Kőbányai Zenei Stúdió tanára, Muhari Krisztián, Bohemian Betyars, a Magyar Zeneműkiadó Kft.ügyvezetője. A döntőbe került zenekaroktól/előadóktól határozott fellépésű, produkció szintű előadást várunk, önmaguk bemutatásával. a Zenekarok/előadók kizárólag élőben játszhatnak, egy zenekarnak/előadónak 15 perc és maximum 3 dal műsoridő áll a rendelkezésre a szerzemények közül legalább egy számnak magyar nyelven kell elhangoznia a zenekar legidősebb tagja, vagy az egyéni előadó maximum 30 éves lehet. A produkciók után a zsűri röviden szakmailag értékeli a zenekar teljesítményét. A forduló végén a zsűri döntése alapján kihirdetésre kerülnek az első, a második és külön-díjas előadók/zenekarok. A forduló végén közönségszavazás választja ki azt a maximum 4 zenekart/egyéni előadót, akik részt vesznek a 4 napon át tartó internetes szavazáson.

III. forduló -internetes közönségszavazás. A II. fordulón részt vevő közönség szavazatai alapján bekerült max. 4 zenekarra/egyéni előadóra a K11.hu oldalon (FB oldalon) 2019. november 17. 00:00 és november 21. 9:00 között lehet szavazni.
EREDMÉNYHIRDETÉS, DÍJKIOSZTÁS A SZABAD A SZÍNPAD tehetségkutató verseny eredményhirdetése és díjkiosztása sajtótájékoztató esemény keretében kerül megrendezésre. Helye és időpontja: 2019. november 21. csütörtök, 18 óra, K11 Művészeti és Kulturális Központ, (1075 Budapest, Király utca 11.) A sajtótájékoztató háziasszonya: Szirota Jennifer. A díjakat a zsűri tagjai adják át a nyertes zenekaroknak/előadóknak.

DÍJAZÁS: Fődíj:Videóklip forgatás 800.000 Ft értékben.

Első díj: Fellépti díjas koncert az erzsébetvárosi KULT7 fesztiválon 2020 szeptemberében.

Második díj: Fellépti díjas klubkoncert a K11 Művészeti és Kulturális Központban 2020 első félévben.

Külön-díj: Fotó portfolió készítése az MZK Publishing felajánlásával

Egyéb: A döntőn résztvevő zenekarokkal és egyéni előadókkal az ErőMŰVHÁZ Nonprofit Kft. szerződést köt a döntőn való megjelenésre vonatkozóan, a döntőn résztvevő zenekarok saját költségükön érkeznek a helyszínre. A fellépés technikai része a kiválasztás után kerül egyeztetésére.

A zenekar, amelyik nem érkezik meg a verseny kezdetéig, automatikusan kizáródik.


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek