RD- Ottó szörnyű esete

Hihetetlen történet...


Ottó egy édes, aranyos hófehér cicafiú....... és mi ebben a különleges?
....egy párás, nyári reggelen, amikor álmosan selyem pizsimben kibotorkáltam a kapuig, hogy a napi sajtóterméket behozzam, szörnyű dolog történt!!....
a szomszédék Ottója halva feküdt az úton!!!!! Teljesen felébredtem, hiszen a 3 lánycicánk szerelmetes ura feküdt ott, aki szinte családtag volt nálunk. Kiszaladtam az utcára és felemeltem a halott testet. Látszólag semmi sem utalt arra, hogy valami ámokfutó elütötte volna, de érezhető volt, hogy már jó ideje halott. mit tegyek vele?-.....kérdeztem magamtól------átviszem Tibiékhez----de mit szólnak majd, hiszen náluk is családtag........Ezen a hajnali órán benyitottam a karomban Ottó tetemével........................Tibi tisztességgel eltemette..
Egész nap Ottó járt a fejemben sajnálattal teli szomorkás érzéssel. leperegtek előttem a képek: Cili(az egyik ara a tetőről pottyant le, mikor áldott állapotba hozta Ottó.....milyen jót nevettünk a gyerekekkel.....és a sok kicsi cicagyerek, akiken mind volt egy kis fehér folt, lejezve apjukat........és most Ottó nincs....
Késő délutánra fordult a még mindig forró nap, amikor hazaértem és átmentem Tibi édesanyjához, akit a ház végénél találtam egy kisszéken pityeregve...siratta kedvenc cicáját. Oda ültem mellé részvéttel, közben virágokat nézegettük, amikor..............hihetetlen dolog történt: ................--Ottó teljes valójában megjelent és oda dörgölőzött Marika nénihez, aki ere felsikított: "Csoda történt!!!! Ottó feltámadt!..akkor döbbentem rá, hogy nem Ottó volt az, akit bevittem Tibiékhez...Marika néni azóta is hisz a csodában....így legyen!
Hát persze!! Ottó sorra járta a környék cicalányait........és .......................... folytatta áldásos tevékenységét........

Mimmy Clein

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Mara
#9. 2013. augusztus 11. 10:59
Szeretettel olvastam hihetetlen történetedet: Mara
janos
#8. 2011. május 4. 08:47
Örvendetes eset hiszen életben maradt,és még sok lett belőle.Állatkáink mindig velünk vannak ezért írunk sokat rólluk.
Eliza Beth
#7. 2011. május 3. 18:36
Ja, hogy neked nem elég hatásszünet három pont? 13 kell? Értem!
:-))))))))))))))))))
előzmény: Mimmy hozzászólása, 2011. május 2. 23:35
Answer
#6. 2011. május 3. 18:35
Észrevettétek, egyre több az állatkáinkról szóló történet, ami nem véletlen.
Ez is jó kis írás, gratulálok!
Mimmy
#5. 2011. május 2. 23:37
Sajnos Ottó nemrég végleg átköltözött a másvilágra, de gyermekei, és unokái boldogítják tibiéket, és minket is szerencsére. Elolvasom mindenképp.
előzmény: Tara Scott hozzászólása, 2011. május 2. 17:12
Mimmy
#4. 2011. május 2. 23:35
Valóban igazad lehet, a sok ponttal kapcsolatban, de ezzel azt szerettem volna érzékeltetni, hogy hatás szüneteket kell tartani.
Az elírásért bocsi.
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2011. május 2. 14:02
Tara Scott
#3. 2011. május 2. 17:12
Azt mondják, akinek halálhírét keltik, sokáig fog élni. Nem tudom, az állatoknál is így van-e? De remélem Otto, Marika néni és családja örömére hosszú életű lesz! Aranyos történet. Nekem is van egy, ami hasonlóan kezdődik, a "Tapsi", de más a végkifejlete.
Eliza Beth
#2. 2011. május 2. 14:02
A történet aranyos, csak a sok ............................ zavar egy kicsit.
(Itt van egy elütésed: lejezve apjukat. Javítsd a saját példányodat! )
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek