RD- Csokisan szép az élet

Haj, de még mennyire!!!!

 

Emlékfájdalom

 

Jaj, de még mennyire!!!!!
Jól tudja ezt Tüncike is, aki imádja a nyalánkságokat.

A minap bejelentkezett Alexhez, a masszőréhez egy energia bombára. Alex sármos megjelenésével előkelő helyet foglalt el barátnőnk lelkében. Már megjelenésében is érezhető a női lélekhez közel álló megfoghatatlansága. Negyvenes évei ellenére fiatalos megjelenése, lágy vonásokkal körülölelt tekintete huncutul borostásan, mélybarna szemei, és persze a pólójából kivillanó szőrös mellkasa... és elegáns távolságtartása.
.Amint a test érintkezik férfias tenyerével, mintha áramütés érné Tüncit. Elengedheti magát, s persze gondolatai zabolátlanul száguldozhatnak elméjében. Mire is gondolhat e férfikezektől érzékien feszülő testű amazon?
Nos, erre mondhatnánk ama bizonyos szálló igét:".. ha én ezt a klubban elmesélem..."
Alex nem keveredhet bizalmas viszonyba a vendégeivel, bár Tünci igencsak megérintette érzékeit. Felajánlotta, hogy próbálják ki a legújabb csodát, a csoki masszázst. Tüncink erről korábban csak felületesen hallott. Képzelete elröpitette egy ködös, buja éjjelhez, ahol egykori kedvesével. játszottak hasikáról, és más érzéki testrészekről nyalogatott bolondságokat. Gondolta, Alex is valami ilyesmivel kényezteti majd, és helyeslően bólintott, beleegyezését adva, hiszen imádta a csokit is.
Ettől kezdve a férfi irányította a történést: Tünciről lágyan lefejtette még fent felejtett néhány fehérneműjét, s finoman megfordította a masszázs-ágyon, hogy hanyatt feküdjön, majd eltűnt a fürdőszoba ajtóban.
Barátnőnk pajzán gondolatai egyre cikáztak érzékeiben, miközben kintről lágyan csiklandozta orrát a csoki belopódzó illata, mely, mint egy fátyol egész lényét beterítette. Feküdt, szemét behunyva, várta a fejleményeket.
Alex meg is érkezett, közben édes zene megérintő hangjai fonták át az illatvarázst, teljessé téve az ellazulást. Kezében egy tálkában tartva a gyönyör e forrását, melyet elhelyezett egy különös gonddal odakészitett asztalkára. Lánykánk mozdulatlanul várta, hogy mellbimbóján érezze Alex férfias tenyerét, mellyel a csokikrémet oly leheletfinomsággal keni testére, hogy ettől minden idegszála a mély erotikára koncentrál. Várta megadóan sorsának teljes beteljesülését.
Alex a csokoládé krémmel finoman végig simította minden részletekig precízen testét, majd a fülébe súgta:
-Lazitsd el Magad kedvesem, pihenj, és élvezd, ahogy átjár az érzés,....-s azzal kifordult a szobából. Tünci várta, hogy mikor történik a nyali-fali, de Alex nem jött.
Így telt el jó fél óra, miközben lánykánk elszenderedett, s addig a csokikrém dogozott bőrén.
Alex visszatérve betessékelte a fürdőbe, hogy lemoshassa magáról a kellemes krémet. Miközben ezt tette, és végigsimította testét, s megértette, hogy ez valóban „csak" egy bőrtápláló masszázstechnika, mely a legújabb plázacicák hóbortjainak egyike.
Aznap Tünci kedvesével találkozott, aki folyamatosan szagolgatta a lányt, s nem értette e finom csoki illat eredetét, csak kutyusuk heves nyelvcsapásai Tünci arcán, és kezén gondolkoztatták el. Talán csokoládégyárban dolgozik titokban?

Mimmy Clein

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Answer
#11. 2013. június 2. 21:14
Tartom, remek!
Mara
#10. 2011. április 23. 18:42
Szívből gratulálok. tetszett a feszültség feloldása.
janos
#9. 2011. április 21. 14:33
Engem is elkapott az érzés csak ,hogy én Tüncit képzeltem Alex helyett ,. kaland gondolatban....nagyon teyszik.
Answer
#8. 2011. április 14. 17:00
Tetszett, csakhát a szemem...
Gratulálok!
Mimmy
#7. 2011. április 14. 15:52
Ez jó kérdés. Tetszik.
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2011. április 14. 08:40
Mimmy
#6. 2011. április 14. 15:51
Kedves Tőled, köszönöm.
előzmény: Tara Scott hozzászólása, 2011. április 13. 19:38
Mimmy
#5. 2011. április 14. 15:51
Bocs, véletlenül kicsiben töltöttem fel, de köszönöm, hogy tetszett.
előzmény: Emmike hozzászólása, 2011. április 13. 17:50
Eliza Beth
#4. 2011. április 14. 08:40
A négereknek fehércsoki masszázs jár?
Tara Scott
#3. 2011. április 13. 19:38
Országomat egy falat diétás csokoládéért! :) Úgy érzem magam, mint az erős dohányos, akinek épp elfogyott a cigarettája. :)
A viccet félretéve is nagyon tetszett.
Emmike
#2. 2011. április 13. 17:50
nagyon tetszett...de nehéz volt olvasnom a pici betűk miatt...
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek