Pasi-csere felsőfokon 5. rész

Próbált tátogni, de semminemű hang nem tudott utat találni torka mélyéről.

 

 

Ahogy az éj közepén eloldalgott a szépfiú, azonnal  elújságolta Zazinak a felsülést. Újabb kitolást eszeltek ki. Zazi persze úgy tett, mint aki erről semmit sem tud, és a randikat bár lemondta migrénre hivatkozva, végül  elfogadta pocakmarci meghívását a szombat esti zenés mulatságra egy kisvendéglőbe, ahol hősünk operettekkel szórakoztatja majd a nagyérdeműt, és Zazinak ott a helye az első sorban, hogy láthassa, nem akármilyen fából faragták udvarlóját, s utána majd biztosan minden sikerülhet.

 

Ennél kedvezőbb alkalmat nem is remélhettek volna.

Zazi ugyanazt a ruhát vette magára, amiben az első randi alkalmával pompázott, s eldöntötték, hogy mindketten elmennek az estre. Lizi is a dögös pirosban indult útnak. Szexi parfümillat lengte körül alakjukat, amikor megérkeztek a vendéglőbe. Késtek ugyan, de ez is tervük része volt. A pincér lágy mozdulattal kísérte helyére a két amazont, ráadásul egyenesen az énekes mellé, ahova pocakmarci foglaltatott helyet, amikor telefonon megbeszélték az időpontot. Akkor csak annyit említett Zazi, hogy egy rég nem látott unokahúga érkezik hozzá, és őt is el szeretné hívni. Pocakmarci szívesen vette az ismeretlen vendéget, büszkén vállalta a hölgyek társaságát.

 

Lizi és Zazi leültek, a pincér finoman odavezette őket asztalukhoz. Pezsgőt rendeltek, természetesen alkalomhoz illően franciát.

Pocakmarci fülsiketítő áriazuhataga elérte vájtabb muzsikához szokott fülüket, mely úgy tűnt, sohasem ér véget. Ebben a pillanatban hősünk tekintete rájuk szegeződött, s még a lélegzete is elállt. Olyan vörös lett, mint a rák a forró vízben. Próbált tátogni, de semminemű hang nem tudott utat találni torka mélyéről.  A két barátnő ott ült egymás mellett, gyönyörűen, huncut mosollyal szájuk szegletében, ami már-már hangos hahotázásba fulladt, melyet alig tudtak türtőztetni. Pocakmarci ekkor már csak rekedten próbálkozott teljesen reménytelenül. A zenekar elhallgatott, minden szempár őt figyelte, már azon gondolkoztak a szervezők, hogy talán mentőt kellene hívni. Ekkor letántorgott, egyenesen a hölgyekhez.

Közben a zenekar kapcsolva az események láttán, lassú muzsikára váltott.

- Szóval Ti mindent tudtatok! Ezt nem hiszem el! Jól látok? Biztosan Ti Vagytok azok? - hebegte.

- A kávé? A macska? A homok? A randik??? - kapkodott levegő után a rászedett udvarló.

- Valahogy meg kellett leckéztetnünk. - Nevettek a barátnők. - Nagy kópé Vagy ám kedvesem, ugye tudod? - vágta oda kacagva Lizi, és kisiettek a vendéglőből.

 

Soha többet nem látták pocakmarcit, de még az internetről is elpárolgott.

 

Jó pár hónap telt el az ominózus eset óta, amin a barátnők azóta is jókat kacarásznak cukormentes kávé és bubimentes ásványvíz társaságában, cicáikkal az ölükben.

 

Azóta mindketten rátaláltak a nagy Ő-re, akik imádják a cicusokat, és négyesben nyaranta jókat sétálnak mezítláb a folyóparton a homokban, miközben bubimentes ásványvizet szopogatnak.

 

Itt a vége, fuss el véle.

 

 

Előző rész...

Első rész...

 

 

 

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Lyza
#8. 2012. július 1. 17:47
Húha ez ám a befejezés!...Ötletesek voltak a lányok..:))))) Gratulálok! Puszi
Answer
#7. 2012. július 1. 16:57
Kár, hogy vége.
Van még ebben folytatás, úgy érzem...
Jó volt Mimmykém, gratulálok!
Juhász Kató
#6. 2012. július 1. 14:49
Lecke volt a javából!
Mimmy
#5. 2012. július 1. 12:24
Köszönöm, jól esik gratulációd, máris sokkal gyógyultabb vagyok.
előzmény: Báró von Shenczky hozzászólása, 2012. július 1. 06:45
Mimmy
#4. 2012. július 1. 12:23
Igen, igazad van, fordítva jobb, Én nem sajnálom az ilyen fickókat, akik mindkét végét a gyertyának a tűzben tartják. Pocakmarci megérdemelte a sorsát. Ezzel figyelmeztetem rászedett nőtársaimat, hogy az internetes ismerkedésnek vannak bizony buktatói. Nagyon észen kell lenni, de persze a kivételek erősítik a szabályt.
Ölellek: Mimmy
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2012. július 1. 10:44
Eliza Beth
#3. 2012. július 1. 10:44
Remek! Szegény pasi, jól leégették :-)))))))))))

Ezt javítanám, mert kb azt jelenti, hogy ülve vezette őket asztalhoz a pincér:
"Lizi és Zazi leültek, a pincér finoman odavezette őket asztalukhoz."
Báró von Shenczky
#2. 2012. július 1. 06:45
Jó a finálé is! :) Gratulálok,kedves Mimmy!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!