Pasi-csere felsőfokon 4. rész

Heves csókolózás közepette szabadította meg Lizit és saját magát ruhadarabjaitól.

 

 

Néhány találkozás után Zazi kezdte megkedvelni pocakmarcit, aki folyamatosan nevetséges történetekkel szórakoztatta őt. Olyan mulatságosnak tűnt vicceivel, és gesztikulációival, ezek szerint azért nem minden a külső, a belbecs is egy igen fontos tényező a párválasztásban.

- Beveszem a hastánc óráim ringásaiba - kuncogott magában Zazi - talán ő is lead néhány kilót.

Már túl néhány mozin, vacsorán, eljött az idő, hogy közelebbi nexusba is kerüljenek az újdonsült barátok. Persze ezalatt Zazi folyamatosan tájékoztatta Lizit minden egyes történésről.

- Próbáld csak ki, hátha egy szex-őrült lakozik a lovagodban - cukkolgatta nevetve barátnőjét Lizi.

 

S láss csodát, aminek meg kell történnie, az meg is történt. Pocakmarci Zazit lehengerelte, egyenesen a még szexet nem látott, illetve érzett vadiúj franciaágyába. Mi tagadás, Zazinak nem akadtak fel a szemei. Hívta is barátnőjét, hogy beszámoljon a kissé lesújtó részletekről.

- Na, mi történt? Már majd megesz a kíváncsiság - így Lizi.

- Képzeld, a kávét cukor nélkül issza, és a bubimentes ásványvizet szereti. A homokot ki nem állhatja, a macskákat egyenesen gyűlöli - hadarta Zazi.

- És ezt most minek mondod? De milyen vele a szex? - faggatózott a barátnő.

- A szex? Hát... az? ... Nulla. Érted? Egy lószar - szomorodott el Zazi.

- Hogyhogy nulla? Olyan nincs! Vagy mégis? Nincs neki mivel? Most mi van??? Nem lehet, hogy a Te étvágyad túl nagy? - értetlenkedett Lizi.

- De éppen lenne neki mivel, de szerintem három éves korában megállt a növésben. És a pocakja a lehető legrosszabb helyen. Pedig elhiheted, én mindent megtettem. De egy pocakkal dugni... Hát nem egy leány... akarom mondani özvegyasszony álom - szontyolodott el Zazi.

- Ez tényleg gáz. Akkor el se tudott vinni a csúcsra? - így Lizi.

- De végül nagy nehezen sikerült, mert azért egy jó méretes nyelvvel áldotta meg a teremtő - mosolyodott el Zazi. - Igazán kipróbálhatnád Te is, hátha bennem volt a hiba, Te talán elő tudod hozni belőle az oroszlánt - nevetett a barátnő.

 

Újfent összedugták a fejüket, hogy mi tévők is lehetnének. Annyira jó barátnők voltak, hogy nem okozott gondot nekik a csere esélye. Lizi még aznap este a társkereső honlapon Zazi utasításait követve hamarosan rá is lelt hősünkre, aki épp előnyeit ecsetelte az őt mustrálgató fehérnépnek. Lizi egy túldekoltált fotóval demonstrálta bájait, amire egyből rá is harapott pocakmarci, sőt még jó néhányan is, de ő most csak pocikára koncentrált, aki azonnal nyomulni kezdett, ráadásul arról prédikált, hogy milyen sokan lézengenek itt olyanok, akik valójában már foglaltak, amit persze ő alapból elítél. No, a mi kis barátnőinknek sem kellett sok, már fortyogott újabb tervük főzete.

Közben persze Zazi, mintha a legédesebb éjt töltötte volna lovagjával, újabb éjszakát ajánlott be a számára, semmit sem említve hiányosságával kapcsolatban, amit ő azon nyomban el is fogadott. Mi több, követelte az újabb légyottot. Álmában sem gondolhatta, hogy a két amazon nemhogy ismerik egymást, hanem együtt forralják ki a leckéztetést felsőfokon.

 

Lizi szintén az eldugott parkba beszélte meg a randit, ahol pár hete barátnőjével találkozott pocakmarci. Piros muszlin ruhában érkezett, jó mélyen dekoltált felsővel, barna félhosszú hajának göndör fürtjei szexisen szegélyezték mosolygós babaarcát. Pocakmarci majd elélvezett a gyönyörűségtől jöttére, s máris derékon ragadva bizalmasan belecsókolt a nyakába, amit Lizi kacagva tűrt. Egy kisvendéglőben vacsoráztak éppen, amikor Lizi a következőt kérte:

- Rendelnél egy kávét cukor nélkül, és egy bubimentes ásványvizet kedvesem?

- Persze, máris. - válaszolta pocak úrfi, és ezek után sem esett le neki az a bizonyos tantusz.

Vacsora után a szemetes autóval repítette új aráját az asszonyka házához. Az épület előtt hatalmas homokbucka éktelenkedett az útépítés miatt.

Pocakmarci cipője bokáig merült a finom szemekben, de ez sem tántorította el szándékától, hogy egyenesen a hálószobába cipelje kedvesét.

Heves csókolózás közepette szabadította meg Lizit és saját magát ruhadarabjaitól, a nadrágját egy laza mozdulattal dobva a fotelra. Ebben a pillanatban egy óriási perzsa cica fújva, prüszkölve porzott ki a szobából, a hangulatlámpák sejtelmes fénye felnagyította alakját. Barátunk kissé meglepődött, de semminemű ellenszenvet nem érzékeltetett, pedig a cica szőrét rendesen beledörgölte fekete zakójába. Pocakmarci cipőjéből kiöntötte a feltornyosuló homokot, mire Lizi rosszallóan jegyezte meg:

- Nálam a cicák is levetik a cipőjüket, mielőtt velem alszanak, de ugye édesem nem bánod, ha egy kicsit macskaszőrös az ágyneműm? - ecsetelte szeme sarkából figyelve udvarlója reakcióját, s közben alig tudta kuncogását visszatartani.

Zazinak igaza volt. A forró kezdésnek nem lett folytatása, hiába keresgélt a pocak alatt. Ott csak egy, valóban három éves kisfiúméret himbálózott. Lizi már nem tudta visszatartani pukkadozását, kiszaladt a fürdőszobába, és ott fulladozott a röhögéstől.

Na hiszen, szegény pocakmarci jól lebőgött. Magyarázkodott is mindenféle elfogadhatatlan kifogást dadogva, hogy az első együttlét nem mindig sikeredik, de majd a következő... s ráadásul most múlt el az influenzája, és annyira, de annyira kívánta Lizikét, hogy biztosan ettől pánikolt. A maximális megfelelni akarás leblokkolta érzékeit.

- N,a az tuti, hogy nem lesz már legközelebb, édesem - gondolta Lizi, de persze ezt nem ecsetelte szépfiúnknak, inkább sajnálkozott a szerencsétlenen, és vigasztaló szép szavakat sugdosott a fülébe.

 

 

Befejezés következik (07.01-től)

 

Előző rész...

Első rész...

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Mimmy
#10. 2012. június 29. 21:54
Ha tudnád drága Answer, hogy mi jön ezután. Örülök, hogy tetszik.
előzmény: Answer hozzászólása, 2012. június 29. 16:54
Mimmy
#9. 2012. június 29. 21:52
Hihihihihi.
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2012. június 29. 12:51
Mimmy
#8. 2012. június 29. 21:52
Háááátttt...
előzmény: Báró von Shenczky hozzászólása, 2012. június 29. 11:17
Answer
#7. 2012. június 29. 16:54
Nekem már a szemetes autó szerepeltetése is nagyon bejött...
Ez a kisfiús alsó bájon is jókat mulattam.
Jó ez, Mimmykém!!
Juhász Kató
#6. 2012. június 29. 13:45
Pocakmarcinak talán egy megértő társra volna szüksége.
Jól bemutattad, mire képesek olykor a nők.
Eliza Beth
#5. 2012. június 29. 12:51
Nem voltak túl kemények a leckéztetésben.... eddig... de még kivárom a fejleményeket :-)))
Másik oldalról nézve, szegény pocakmarcinak elég baja lehet a fityegőjével nélkülük is :-))
Báró von Shenczky
#4. 2012. június 29. 11:17
:D Huncutak a lányok! :D Most már tényleg rátalálhatnának egy igazi pasira! :D
Mimmy
#3. 2012. június 29. 09:34
Köszönöm drága Lysa.
előzmény: Lyza hozzászólása, 2012. június 29. 06:05
Lyza
#2. 2012. június 29. 06:05
:)))))) Remek rész volt!... Gratulálok! puszi
Hozzászóláshoz jelentkezz be!