Pasi-csere felsőfokon 3. rész

Az túlzás, hogy elégedettsége a plafont verdeste...

 

Szexi, de azért visszafogott képekkel bolondították a férfi szemeket a neten, fogadták a bókokat. Estéről estére, sőt még azon túl is, olykor hajnalig bűvölték a gépeket. Csevegtek, szócsatáztak, olykor órákig csetelgettek, s amikor egy-egy lovag szókimondóan egyenesen az ágyról kérdezte őket, sőt intim fazonjukra is kíváncsi volt, s még  kamerában szerette volna elérni a végcélt, huss, leléptek, később áramkimaradásra hivatkozva.  Eközben forródróton értékelték ki a pasi-ész viszontagságait. Rá kellett jönniük, vajmi kevés az a lovag, aki meg is adná a módját egy vérbeli randinak. Többségük egyenes arányban áll az ágy lábával, és a lepedőgyűrögetési tudományával henceg. De olyan is akad, aki csak a múltbéli sérelmeihez keres egy jó kis vállat, vagy hasikát, amihez bújva elsirathatja elmúlt szerelmeit, esetleg rég nem látott varázspálcáját.

 

Este csörgött Lizi telefonja, Zazi hívta teljesen felzaklatva:

- Képzeld! Rám kattant egy pasi. Randim lesz! Be vagyok szarva rendesen! Segítesz felöltözni? Basszus! Mit vegyek fel? Hova beszéljem meg? - hadarta végeláthatatlanul. - Nekem még soha sem volt randim a férjem óta, sőt előtte sem. Jó ötlet ez egyáltalán? Ugye eljössz velem? - kérdezte izgatottan.

- Ugyan már Zazi! Csak nem gondolod, hogy majd kézen fogva vezetlek. Neked kell egyedül odamenned, igazán össze szedhetnéd végre Magad. Nézz a tükörbe! Már nyoma sincs a vénkisasszonynak. Jó kis csaj lettél. A magasságodhoz pont passzol a termeted, egy kis felesleg kell, legalább lesz mit fogni Rajtad. - nyugtatgatta a barátnő.

Valóban. Zazi belebámult a tükrébe, ami még pár hónapja elrémítette a fürdőszobában. Most egy csinos, ápolt, s persze szőrtelen negyvenes nézett vissza. Az túlzás, hogy elégedettsége a plafont verdeste, de látható volt számára is a változás. Eszébe jutott, hogy annak idején férjét cseppet sem érdekelte, milyen fehérneműben bújik mellé az éjszakai tivornyázásról hazatántorogva, amikor ő már az igazak álmát aludta volna, ha hagyják. Akár a dédapja gatyája is tekereghetett rajta, az sem érdekelte. Sőt egyáltalán a szex, mint olyan, inkább volt nyűg a számára, az a bizonyos: "hagyommagamhamarabbszabadulok".

 

Péntek este hétre beszélte meg a neten a randit Zazi. Előtte egész délután borotválkozott, nehogy egy árva szőr is csúfondároskodjon testén, hisz nem lehet tudni, mivé fajul az első légyott. Drapp, lenvászon nadrág kosztümöt választottak barátnőjével, laza selyem blúzzal, olívzöld árnyalatban. Jól festett így, őzbarna szemeit finom szempillaspirállal emelte ki, rövid, enyhén vöröses haját kissé megtupírozta, egy-egy tincset huncutul a homlokába húzott. Egy kis rúzs is előkerült, bár korábban egyáltalán nem használt efféléket. Visszafogott, de azért szemcsalogató dekoltázsát igazgatta.

 

Megérkezett a tett színhelyére a kisváros főterének egyik eldugottabb parkjába, ott ugyanis kevésbé feltűnő, ha esetleg az összes ismerőse véletlenül épp akkor sétál arra, és ő is pont ott beszélget egy idegennel. Mert ugye Murphy.....

Előzetesen bemutatták egymás fotóit a honlapon, így azért nem teljesen sötétben tapogatóztak. Egyszer csak a parkolóban megállt egy szemetes autó, illetve egy kis teherkocsi, az oldalán a következő felirattal:

- Szemét hordást, takarítást vállalok - és telefonszám.

Egy köpcös, a képre cseppet sem hasonlító, kissé idősödő, középmagas, sötét öltönyös pocakmarci gurult ki a volántól alig kiférve a kocsiból, majd gondosan bezárta az ajtaját. Idegesen körbeforgatta dundi fejét, amit azért annyira forgatni nehezére esett az állán tornyosuló zsírszalonnától, majd kifigyelve Zazit,  zsebéből egy összenyomorgatott, valamikor rózsának titulált növényféleséggel megindult felé.

Zazi észrevéve őt legszívesebben szappan buborékká vált volna, és felszállva az éterbe egy pá-t intve tovalibben, de már késő volt ehhez az akcióhoz.

- Szia kedves Zazi. Fogadd tőlem eme csekélységet - lépett oda negédes stílusban szívtipró barátunk. - Pont olyan Vagy, ahogy elképzeltelek - ecsetelte vihogva.

- Én nem ilyen lovat akartam te pukkadt állat, én a vékony, magas pasikat szeretem - gondolta Zazi, persze nem kimondva.

 

 

 

 

Folyt. köv...

 

Előző rész...

Első rész...

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Eliza Beth
#14. 2012. június 29. 12:43
Jujuj! Megyek tovább, mert szerencsém van, kettőt kaptam egyszerre..... (nem pofont!)
előzmény: Mimmy hozzászólása, 2012. június 29. 12:16
Mimmy
#13. 2012. június 29. 12:16
Ráadásul az ilyen pasik megérdemelnek egy kis leckét, amin mellesleg a csajok legalább jót szórakoznak.
előzmény: Mimmy hozzászólása, 2012. június 29. 12:14
Mimmy
#12. 2012. június 29. 12:14
Drága Fer-Kai. Azért Zazi is nőből van ám, és már nagyon vágyik egy kis hancúrra, mégha nem is álmai lovagja jelent meg előtte, arról nem is beszélve, hogy lesz itt még nemulass kedvesem.
előzmény: Fer-Kai hozzászólása, 2012. június 29. 11:02
Mimmy
#11. 2012. június 29. 12:12
Köszike, jó szórakozást.
előzmény: Lyza hozzászólása, 2012. június 29. 05:54
Fer-Kai
#10. 2012. június 29. 11:02
"- Én nem ilyen lovat akartam te pukkadt állat, én a vékony, magas pasikat szeretem - gondolta Zazi, persze nem kimondva."

Hát ezt nem értem, különösen, hogy: "persze".
Miért nem mondta ki, ha nem is szó szerint (de őszintén)?
Hiszen becsapták.
Itt le is zárhatta volna rögtön.
Csilla
#9. 2012. június 29. 10:09
Hát igen, az interneten mindenki jónak és szépnek tüntetheti fel magát...
Jó kis csapdát állítottál Zazinak :)))
Este majd folytatom a következő részt, most vár a munka.
Lyza
#8. 2012. június 29. 05:54
Az internet " csodás" világa... Mindenki azt mond, s olyan fotót tesz fel, amilyet akar, de a személyes talinál úgyis lehull a lepel...:)))))... No, megyek a többi részhez...:)))) Puszi
Mimmy
#7. 2012. június 28. 21:40
Hihihihihi...
előzmény: Answer hozzászólása, 2012. június 28. 15:24
Mimmy
#6. 2012. június 28. 21:39
Szereti bizony. Örülök, hogy tetszik.
előzmény: Báró von Shenczky hozzászólása, 2012. június 28. 14:40
Mimmy
#5. 2012. június 28. 21:38
Köszike Balage, ez a Te érdemed is, így a tökéletes kép és időzítésválasztással amit köszönök. Ölellek: Mimmy
előzmény: Balage hozzászólása, 2012. június 28. 13:09
Answer
#4. 2012. június 28. 15:24
Érdekfeszítő...
Szerintem Zazi hazáig fog szaladni...
Ölellek: answer
Báró von Shenczky
#3. 2012. június 28. 14:40
:D Gondolta, Zazi szereti a meglepetéseket! :D
Nagyon jó! Kíváncsi vagyok hogyan építi le Zazi.
Balage
#2. 2012. június 28. 13:09
Még mindig tetszik :)
Hozzászóláshoz jelentkezz be!