Ötödik alkalommal tartják meg a PTE interkulturális rendezvénysorozatát

****

 

 

 

 

Az idén immáron ötödik alkalommal megrendezendő, május végéig tartó programsorozat, a Nemzetközi Tavasz (International Spring) a Pécsi Tudományegyetem (PTE) egyedülálló kezdeményezése. A magyar felsőoktatási intézmények közül csak a PTE kínál az egyetemi polgároknak, a városlakóknak és az online térnek köszönhetően világszerte az érdeklődőknek több héten keresztül, tematikus hetek keretében magyar és külföldi előadók, fellépők bevonásával interkulturális programokat.

 

A március 16-án induló, és egészen május végéig tartó rendezvénysorozatban izgalmas és aktuális témákat boncolgató kerekasztal-beszélgetések, tudományos és ismeretterjesztő előadások, koncertek, zenés programok és kiállítások is szerepelnek.

 

A járványhelyzet miatt a műsorfolyam a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is az online térben lesz elérhető, de a szervezők május végére már szabadtéri koncertet is terveznek - abban bízva, hogy akkor már erre is lesz majd lehetőség.

 

A programok a fesztivál facebook oldalán lesznek elérhetők és megtekinthetők. A részletes program ezen a linken érhetőek el:

 https://www.facebook.com/InternationalSpringPTE

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek

Nagyszombat