NINCS BAJ, DRÁGÁM

A hátborzongatóan izgalmas filmet a világ egyik legrangosabb filmes eseményén, a Velencei Filmfesztiválon mutatják be idén szeptemberben

 

 

 

Főszereplők: Florence Pugh, Olivia Wilde, Chris Pine, Harry Styles. Zene: John Powell. Operatőr: Matthew Libatique. Látvány: Katie Byron, King Tri-Zi. Írta: Katie Silberman, Carey Van Dyke, Shane Van Dyke. Rendezte: Olivia Wilde

 

 

Minden tökéletes. Alice (Florence Pugh) és Jack (Harry Styles) szeretik egymást, boldogok, és a férfi munkahelye által fenntartott kisvárosban, Victoryban, egy szép házban élnek. Körülöttük mindenki szép, boldog, és ugyanannál a titokzatos cégnél dolgozik.

De mit csinálnak, amikor nincsenek otthon? Mivel foglalkozik ez a bőkezű vállalat? Alice először unalmában kezd kérdezősködni, azután egyre több furcsa részletre akad, és a cég képviselőinek nagyon nem tetszik a kíváncsisága. Számukra, úgy látszik csak az a lényeg, hogy senki ne tudja meg, min dolgoznak - és bármire hajlandóak, hogy megőrizzék a titkaikat.

 

A hátborzongatóan izgalmas filmet - amelyet rendezője szerint az Eredet, a Mátrix és A Truman-show ihletett - a világ egyik legrangosabb filmes eseményén, a Velencei Filmfesztiválon mutatják be idén szeptemberben.

 

Mozibemutató: 2022. szeptember 22.

Szinkronizált amerikai film

Gyártó: New Line Cinema, Vertigo Ent., Warner Bros.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek