Nagy sikerrel megnyílt Déri Miklós különleges, újpesti kismestereket bemutató fotósorozatának kiállítása

A kiállítás helyszíne: Újpesti Városháza főbejárata (1042 Budapest, István út 14.)

 

 

 

 

Szombaton, augusztus 29-én megnyílt Déri Miklós fotóművész egy újabb különleges hangulatú fotósorozatának kiállítása az Újpesti Városháza előtt.

Újpest neves, korszakokon és generációkon átívelő vállalkozásairól készült portréfotókkal kívánt a kerület vezetősége tisztelegni az idén 180 éves városrész előtt.

Az önkormányzat felkérésére a fotók a IV. kerület meghatározó kismestereit állították fókuszba, ahol a képeken keresztül egy teljesen új világ, Újpest öröksége mutatkozott be.  

A nagyméretű (1,5x2 m) újrahasznosított ponyvákra nyomtatott portrékon látható az újpesti cipész, órásmester, cukrász- és kárpitos dinasztia, ostyakészítő és még sok más vállalkozó, akik hűen reprezentálják a kerület összetartó közösségét.

Az INDUSTREAL professzionális kreatív tervező stúdió által megálmodott és kivitelezett fémszerkezetű térinstallációja foglalja keretbe Déri Miklós fotógráfus portrésorozatát.

 

A szabadtéri kiállításon 15 nagyméretű, egyedi képanyagot tekinthet meg a nagyközönség, amely egy hétig lesz látható (08.29. és 09.05. között) a Városháza épülete előtt. 

 

A szabadtéri kiállítás ingyenes!

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek