MŰVÉSZETI PROGRAM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA 2020

****

 

 

A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) az elmúlt évekhez hasonlóan 200 millió forint összegben nyílt pályázatot hirdet az állam­háztartás alrendszerén belüli és kívüli, a Magyar Művészeti Akadémia alapszabályában nevesített művészeti ágak területén működő civil és - a központi költségvetési szervek kivételével - egyéb szervezetek részére, művészeti szakmai programjuk megvalósításának támogatására.

A pályázat (kódja: MMA-20-P) célja - ahogy a korábbi években, úgy ezúttal is -, hogy anyagi támogatást nyújtson a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez. A vissza nem térítendő, elnyerhető támogatás összegének alsó határa 500 ezer forint, felső határa 1 millió forint, saját forrás biztosítása a támogatáshoz nem szükséges.
A támogatás a pályázó által a pályázatban megjelölt, 2020. január 1. - december 31. között megvalósuló, a pályázati kiírásban leírt tevékenysége gyakorlásához, programjának megvalósításához nyújtott vissza nem terítendő támogatás. A rendelkezésre álló összeg az MMA tagozatai között egyenlő arányban kerül felosztásra. A pályázatok benyújtása tagozati bontás alapján a kiírásban található tematika figyelembevételével lehetséges.
A pályázat benyújtásának - melyet az MMA pályázati rendszerébe [http://tamogatas.mma.hu/Login] lépve lehet megtenni - határideje: 2020. március 6.

A Magyar Művészeti Akadémia Titkársága a fenntarthatóság jegyében továbbfejlesztette elektronikus pályázati rendszerét és bevezette a támogatói okiratot, melyet támogató idei évben már kizárólag elektronikus aláírással lát el, így - több mint 3 mázsával - csökkentve éves papírfelhasználását.

A részletes pályázati kiírás és útmutató a köztestület honlapján, a Pályázatok menüpont alatt (www.mma.hu/palyazatok) található meg.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek