Munkaügyek csütörtök esténként 21:20-kor az M1-en

A Munkaügyi, Munka- és Űrbiztonsági Hivatalban idén sem áll meg az élet.

 

 

Tamás ugyan Brüsszelbe távozik, és helyette új vezető érkezik Ond személyében, de továbbra is a hivatalban marad a nyugdíjazását váró Elvira - amihez ezúton is gratulálunk -, a mindig beteges János, a saját nevét is rosszul ejtő Róbert, a biztonsági őrök gyöngye, Imre, a munka- és egyéb szenvedélyes Karesz, a frusztrált szingli, Katalin, a recepciót kakadufészekké varázsoló Timi, no és Albert, aki nem iszik, nem dohányzik, nem iszik.

 

1.      rész október 3.: Fogadj örökbe!

 

János békés természet, de ha egyszer dühbe gurul, senki sem állíthatja meg. Így történik, hogy porig rombol egy vakvezető kutyákat kiképző telepet. A kínos incidens után a hivatal dolgozói nem győzik bizonygatni, hogy ők egy állatbarát iroda. A legkézenfekvőbb megoldásnak az állatkerti örökbefogadás tűnik, hiszen állatot sem kell elhozni, és a közvélemény is megnyugszik. De Timi szervezőkészségének köszönhetően egy igen ritka és veszélyes állat szabadul az irodaházra...

 

Lengyel Tamás a Kossuthkifli főszerepéért hagyja ott a Munkaügyeket

Az M1-en október 3-ától folytatódó Munkaügyek című IrReality Show új epizódjainak forgatása nemrég fejeződött csak be, ám Lengyel Tamás - aki a hihetetlenül népszerűvé vált sorozatban kormánybiztost alakít - már jóval korábban végzett a forgatásokat, hiszen csupán az első négy részben lesz látható.

-       Választás elé állított az élet és én a Fehér Béla regénye alapján készülő Kossuthkifli című kalandfilm főszerepét választottam - árulta el Lengyel Tamás színész. - Nagyon régen forgattak kosztümös kalandfilmet Magyarországon, ilyen lehetőség szerintem csak ezer évben egyszer adódik. Az 1848-49-es szabadságharc alatt játszódó regényből készülő hatrészes sorozatot Rudolf Péter rendezi és több mint 100 remek színésztársam játszik benne.

Lengyel Tamás a 2014 őszén - szintén az M1-en - képernyőre kerülő Kossuthkifli című kalandfilmben olyan kollégákkal játszhat, akikkel eddig még soha nem volt alkalma. - Ilyen például Nagy-Kálózy Eszter, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter, Szarvas József, Haumann Péter, Fenyő Iván vagy Szabó Győző - sorolja Lengyel. - A forgatókönyv szövege valóban nem egyszerű, de talán ez volt a kisebbik gond. Volt, hogy 41 fokos hőségben forgattunk, ami emberpróbáló, hiszen korabeli ruhákban játsszuk a szerepeket, de azt hiszem, a stábnak sem volt sokkal könnyebb dolga a hőségben. Természetesen sajnálom, hogy a Munkaügyeket ott kell hagynom, mert bár közhelynek tűnik, amit mondok, remek csapat kovácsolódott össze az évek alatt. A forgatások nagyon jó hangulatúak voltak, hiszen a forgatókönyvben megírt szituációk is kellően viccesek, a kollégákról nem is beszélve. Az én gyengém Mucsi Zoltán volt, ha vele játszottam egy jelenetben, nagyon nehéz volt kibírni nevetés nélkül. A Munkaügyekből hivatalosan egy utazás miatt távozom majd, így a jövőben még bármi megtörténhet... - fűzte hozzá sejtelmesen a színész.

 

 

Munkaügyek

Csütörtök esténként 21:20-kor az M1-en

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek