Mit tegyünk mi a holnapért? Tegyünk fogadalmat közösen!

Találjuk ki közösen, mi mit teszünk a holnapért. Várom azokat az ötleteket, mellyel mi is tehetünk valamit a holnapért, fogadalmunkat pedig megjelentethetjük a helloholnap.hu oldalon.

 

 

Te mire gondolsz, amikor kimondod ezt a két szót? Egy szerethető, élhető és mosolygós világra?Ehhez már ma is úgy kellene élnünk, hogy mindig szem előtt tartjuk az utánunk következő nemzedékek érdekeit, valamint a környezeti, társadalmi és gazdasági problémák hatékony megoldásának elősegítését.

Törekedj velünk együtt arra, hogy a jövő generációi legalább olyan jól élhessenek, mint mi!
Tegyél egy szívességet a holnapnak: vigyázz rá!

Találjuk ki közösen, mi legyen a Tollal.hu fogadalma.

A határidő, ameddig eldönthetjük: január 25.

 

 

Bővebb információ: helloholnap.hu


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
szerkesztőség
#5. 2011. január 22. 22:54
Nekem mindegyik tetszik. Zsuzsáé a legtollalosabb.
markusdeak
#4. 2011. január 22. 22:46
Patay Róbert régésszel beszélgetve a Muzsikus Rádió Tollal című műsorában felvetődött, hogy egy nyári ásatáson önkéntesként segítenénk a múltat mába hozni és átadni a holnapnak. Balage és Döme Zsuzsa ötlete is szerfelett tetszik, egyik sem zárja ki a másikat.
Döme Zsuzsa
#3. 2011. január 14. 12:37
A tipp maga jó, de szerintem mi cselekedjünk "stílszerűen"; olyan vállalást tegyünk, amely közel áll hozzánk, s amely akár jellemzi a tollal.hu-t is. El tudnám képzelni, hogy közösen készítünk ebből az alkalomból egy könyvet egyetlen példányban, s azt egy csecsemőotthon legifjabb lakójának adjuk - belőle lesz majd a "holnap"! -, hogy a könyvben lévő intelmek, gondolatok sora elkísérje őt egy életen át. Lehetne névre szólóan dedikálni - valamennyien aláírnánk -, s az előszóban kitérhetnénk a "helloholnap" remek kezdeményezésére is.
Talán jó érzés lesz felnőtt korában arra gondolni, hogy valahol, valakik a tollal-hu-n gondoltak rá kiskorában, s szorítanak érte szebb jövőjéért.
Balage
#2. 2011. január 12. 15:46
Megtöröm a tippek sorát :D
Szerintem lehetne egy olyan kezdeményezés, hogy városonként/kerületenként ha valakinek van kedve, ültethetne egy fát valamelyik közterületen. Ehhez megpróbálhatnánk megfűzni az adott önkormányzatot, bár szerintem tutira adna engedélyt, valamint egy közeli faiskolát, hogy ne kelljen a fáért se fizetni, cserébe lerakhatnánk egy olyan táblát, melyen feltüntetjük, hogy ezt a fát az xy önkormányzat engedélyével a Tollal.hu és a mittoménmi faiskola közösen ültette egy jobb holnap reményében. Na jó, a szövegen még dolgozom, de így első körben mit szóltok? ;o)
Hozzászóláshoz jelentkezz be!