Minden nap kinyílik az Adventi Kalandárium az M2 gyerekcsatornán

Adventi Kalandárium - december 1-jétől, 24 napon át az M2 gyerekcsatornán!

 

 

 

Adventi meglepetéssel készül nézőinek az M2 gyerekcsatorna: december első napjától Szentestéig minden nap, szorgos, vicces manókkal hangolódhatunk a karácsonyra, miközben átadják nekünk az ünnep üzenetét és megmutatják valódi értékét, amely túlmutat az ajándékvásárláson.

 

Az Adventi Kalandárium, az M2 gyerekcsatorna adventi műsora december 1. és 24. között mókás kisvideókkal színesíti a készülődést a karácsonyi ünnepekre. A 24 epizód alatt találkozhatunk jó tanácsokkal, praktikus ötletekkel, de az ünnep várásához kapcsolódó hagyományainkat is feleleveníthetjük a szorgos karácsonyi manók segítségével. A Mikulás apró segédjeinek rövid, frappáns történetein keresztül a gyerekek megtapasztalhatják a karácsony valódi üzenetét: miért jobb adni, mint kapni, mennyire fontos, hogy időben elkezdjenek felkészülni az ünnepre, valamint hogy ismerjék annak jelentőségét és múltját.

 

Az M2 gyerekcsatornán naponta jelentkező meglepetés adások az adventi naptárak hangulatát idézik, miközben szórakoztatva tanítanak: az ünnepvárás minden napjára tartogatnak egy kedves kis meglepetést és ismeretterjesztő üzenetet.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek