MESÉS KARÁCSONY - Környezettudatos divattervezők programja

2012. december 14-16. 3 NAP. 3 HELYSZÍN. 3 PROGRAM. 1 TÉMA Közösségépítő program és REmese csereprogram előzetes rendezvény Szakmai előadások, Ötletpiac és Party (design & média témakörben)


A Mesés Karácsony egyedülálló programsorozat, melynek célja a hagyományok megélése környezettudatos módon. A rendezvény célközönségét elsősorban a környezettudatosan gondolkodó és a magyar mesevilág iránt érdeklődő kreatív fiatalok és a gyermekek jelentik, azonban a megszólítani kívánt tágabb célcsoport a társadalom 6 és 55 év közötti rétege.

A Mesés Karácsony című háromnapos eseménysorozat kiemelkedő programja a REmese által kiírt divattervező pályázat döntős alkotásainak bemutatása. Ezeket a gyermekruha kollekciókat a pályázat címéről Vándor Meséknek neveztük el, melyek a népmesék világából merítettek ihletet, és újrahasznosított anyagokból készültek. Ezen felül további események a fiatal kreatívok számára megrendezett szakmai előadások, ötletpiac és a gyermekprogramok lesznek.

Jó alkalom az ismerkedésre és a tapasztalatcserére, és valljuk be: mi sem szebb, mint egy kreatív program keretén belül közösen zárni az évet.

A részvételi szándékot kérjük előre jelezni e-mailben: remesemail@yahoo.co.uk (kérjük a név és a foglalkozás feltüntetését)

Facebook esemény: Környezettudatos Kreatív Karácsony


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek