Megvan az Eb új magyar indulója

****

 

 

 

Rendhagyó videóklippel rukkolt elő a két ismert énekes, Nagy Szilárd és Ragány Misa.

 

A Dal 2021 középdöntőjéig menetelő duót a közelgő Európa-bajnokság ihlette meg, amire elkészítették a Mindenki szurkol című nótát, lehetővé téve, hogy saját indulót énekelhessenek a drukkerek, amikor a pályán játékba lendülnek majd a magyar focisták.

 

A slágergyanús dal videóklipjében ráadásul Gundel Takács Gábor is jelentős szerepet kapott.

 

„Szilárddal 2007-ben A Társulat című műsorban találkoztunk először. Azóta is tartottuk a kapcsolatot, így nem volt kérdés, hogy igent mondtam, amikor megkeresett azzal, hogy szerepeljek az új klipjükben. A Mindenki szurkol című dal klipje úgy indul, mintha egy közvetítés kezdete lenne, én konferálom fel őket az elején. Külön jól esett, hogy az én véleményemet is kikérték a munkafolyamat során. Remélem, a közönség is elégedett lesz az eredménnyel, főleg, hogy most mindenki futball-lázban ég"

 - jelentette ki Gundel Takács Gábor.

 

A zenészek példaképnek tartják számon az ikonikus riportert.

 

Misa is és én is elvégeztünk egy újságíró-iskolát, ahol Gundi a tanárunk volt"

 - árult el részleteket az ismeretségről Nagy Szilárd, aki hozzá tette, egy olyan hiteles médiaszemélyiségről van szó, hogy nem is volt kérdés számukra, hogy őt kérjék fel a dal nyitányára.

 

A klipet pedig nem máshol, mint a legnagyobb focival foglalkozó felületen, a TrollFoci oldalon mutatták be elsőként. Az előadópáros mellett Szűcs Norbert zenei producer oroszlánrészt vállalt a dal és a videoklip elkészítésében, a szövegíró kiléte egyelőre titkos, de annyit elárulhatunk, hogy egy ismert személyről van szó.

 

Hallgassátok sok szeretettel a Mindenki szurkol című dalt, amit az alábbi linken érhettek el!

 

https://www.youtube.com/watch?v=hMkn5cQGcDI&t=1s

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek