Már megint lakótársat keresünk

A Már megint lakótársat keresünk főszerepeiben a Lakótársat keresünk, időközben világsztárrá váló színészei, Audrey Tatou, Roman Duris, Cécile De France térnek vissza a vászonra.

 Már megint lakótársat keresünk
Casse-téte chinois.
Színes, szinkronizált/feliratos, francia romantikus vígjáték

Bemutató: 2014. május 8.A negyvenéves, kétgyermekes családapa, Xavier nagyon kínlódik a mindennapokkal. Amikor gyermekei és édesanyjuk New Yorkba költözik, úgy dönt, mivel nem bírja elviselni a gondolatot, hogy csemetéi nélküle nőjenek fel, átköltözik ő is a tengeren túlra, hogy új életet kezdjen. Cédric Klapisch vígjátékának előzményeit jól ismeri a magyar közönség is: a Lakótársat keresünk (2002) és a Még mindig lakótársat keresünk (2005) után harmadszor is,ezúttal a trilógia lezárásaként, visszatérnek a vígjáték főhősei, amelyben Xavier (Romain Duris) még mindig keresi a helyét a világban, és még mindig néha bizonytalan, ám ezúttal már apaként próbálja megállni helyét, s ehhez mérten, felelősségteljesen igyekszik cselekedni a mindennapokban.


A Már megint lakótársat keresünk főszerepeiben a Lakótársat keresünk, időközben világsztárrá váló színészei, Audrey Tatou, Roman Duris, Cécile De France térnek vissza a vászonra. Ezúttal viszont már nem cserediákként, hanem családos szülőként néznek szembe a hétköznapok nehézségeivel. A romantika és humor azonban továbbra sem hiányzik az életükből.

 Rendezte: Cédric Klapisch
Szereplők: Kelly Reilly, Audrey Tautou, Cécile De France, Romain Duris
Forgatókönyvíró: Cédric Klapisch
Producer: Cédric Klapisch, Bruno Levy


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek