Makkmesternő

"Ugyan miféle foglalatosságot űzhet eme némber? - csavargatta fantáziáját ...

 

 

Pár napja Krisztián, egy szolgáltató cég telemarketingese, különös hirdetést talált egy bulvárlapban. „Makkmesternő" és egy telefonszám. Barátunk igencsak vakargatta a fejét, hiszen ilyen foglakozásról még nem hallott eddigi huszonéves léte során. Krisztián ügyféllista összeállítása miatt nyomozott, vizslatott mindenféle vonalon, hogy cége portékáit az értékesítési csapatnak egyeztetett tárgyalásokon menedzselje. Már egy halom tisztes polgári foglalkozású leendő ügyfél elérhetőségét dédelgette asztalán a hatalmas papírhalmaz fogságában, mígnem egy különös hirdetésen akadt meg a tekintete:

- „Makkmesternő" - ...morfondírozott magában. Ugyan miféle foglalatosságot űzhet eme némber? - csavargatta fantáziáját a kérdés. Felhívta a különleges tudakozót, ahol a vonal másik végén kuncogás közepette egy vékony női hang sajnálattal jegyezte meg, hogy erről még ő sem hallott, pedig elég extrém kérdések garmadáját kapja naponta.

Mit volt mit tenni, barátunk vett egy hatalmas levegőt, és tárcsázni kezdte a megadott számot. Szíve torkában lüktetett, pedig már tapasztalt múlttal rendelkezett. Sejtése dolgoztatta agyát, több variáció is lefuttatott a „game-over" kattogása fejecskéjében. A sípoló hangok végre megszakadtak, és egy kissé dohányosan mély női hang szólt a készülékbe:

- Tessék, mit óhajt? Makkmesternő vagyok.

Krisztián nem esett pánikba, bemutatkozott, és felajánlott egy időpontot személyes találkozóra. Makkmesternő faggatózni kezdett megkeresésének okát kutatva, de emberünk nem árulta el, ragaszkodott a személyes találkozóhoz. A mély, női hang egyre bizonytalanabbá vált, elfoglaltságra hivatkozott. Krisztián egyre hevesebben érdeklődött eme „makkmesternői" foglalkozás felől, s ecsetelte, cége mennyire tökéletes ajánlattal tudná napi tevékenységében segíteni. Ekkor a mély hangú hölgy nem tudott tovább ellenállni barátunk baritonjának, és anyagi helyzetére tett kérdésével a tarifát vázolta fel. Krisztián ekkor döbbent rá, milyen makk mestere is e virtuális amazon.

Talán egy betegség biztosítás azért ráférhetne, vagy legalább a klientúrájára... még a végén természetbeni juttatást is hozhat a konyhára Krisztiánunknak, csak nehogy ő kerüljön a nagy H parkolóba aranymakkjával.


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Mimmy
#8. 2012. március 20. 14:31
Valós biz'a. És ez nem is egy "muskátli" család. Nagyon nevetek drága ElizaBeth.
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2012. március 10. 16:26
Eliza Beth
#7. 2012. március 10. 16:26
Ráadásul valós? Azt hittem, csak kitaláltad!
Nem is a te fantáziádat dicséri? :-)))
előzmény: Mimmy hozzászólása, 2012. március 10. 15:40
Mimmy
#6. 2012. március 10. 15:40
Köszönöm huncut észrevételeiteket. S ami a legizgalmasabb, ott ültem Krisztián mellett, mikor lezajlott a fenti telefon beszélgetés.
Drága Answer! Kösz a szójátékot.
janos
#5. 2012. március 9. 20:04
Nagyon érdekes sztori a tevékenységnek pedig sok hódolója van.
Answer
#4. 2012. március 9. 19:28
A virtuális világ amazonjai...
Rendkívül találó: makkmesternő. Ez jó.
Ja és vigyázat, nem keverendő össze a mekkmesternő(?)vel!
Gratulálok, és ölellek!
Eliza Beth
#3. 2012. március 9. 18:39
Jó kis foglalkozás! És máris mesteri fokon űzi!
Balage
#2. 2012. március 9. 04:20
Gondoltam, hogy ilyen makkban mestekedsz :D
Megmosolyogtattál. Köszi!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!