KÖZLEMÉNY az MMA-21-MH750 és MMA-21-KF500 kódszámú pályázatok kiírásáráról

****

 

A Magyar Művészeti Akadémia - kormányhatározat alapján - pályázatot hirdet alkotók, előadóművészek támogatására, valamint könyv- és folyóirat-kiadók terveinek megvalósítására, támogatására

A koronavírus-világjárvány kulturális, művészeti szférát érintő hatásának enyhítésére a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen tevékenységet végző természetes személyek részére, művészeti tevékenységükhöz kapcsolódó költségeik támogatására (pályázat kódja: MMA-21-MH750), mely célra 750 millió Ft keretösszeg áll rendelkezésre.

A támogatás formája vissza nem térítendő, utófinanszírozott támogatás. Az elnyerhető támogatás összege: 100.000-500.000 Ft.

A Magyar Művészeti Akadémia szintén nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen könyv- és folyóirat-kiadói tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek támogatására (pályázat kódja: MMA-21-KF500), mely célra 500 millió Ft áll rendelkezésre.

Az elnyerhető támogatás összege: 10.000.000-30.000.000 Ft. A támogatás folyósítása a támogatói okirat hatályba lépését követő 15 napon belül, előfinanszírozás formájában történik.

 

A támogatási igény az MMA pályázati rendszerén keresztül (http://tamogatas.mma.hu/Login) 2021. január 25. és 2021. február 23. között nyújtható be.

Mindkét pályázat részletes tudnivalói megismerhetők a Magyar Művészeti Akadémia hivatalos honlapjáról (www.mma.hu).

A pályázatokkal kapcsolatban további információk a tamogatas@mma.hu e-mail-címen kérhetők.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek