Könyvkukac ajánlja-Dübörög A ponyva királyai sorozat!

A minden héten, szerdán megjelenő A ponyva királyai sorozat olcsó, zsebbe süllyeszthető papírkötésben jelenteti meg Rejtő Jenő és Agatha Christie 20-20 felejthetetlen művét közel egy éven keresztül.

 

Következik: Rejtő Jenő: Az elátkozott part

 

Megjelenik: 2010. november 11. szerda

 

Csülöknek nincs pénze, és nincs lakása, éppen ezért barátjával, Tuskó Hopkinsszal felkeresik a Török Szultánt, aki egy uszály fenekén vesztegel; neki nadrágja sincs. Sürgős dolgára hivatkozva kölcsönveszi a vendégként érkező Tuskó Hopkins nadrágját, de a megjelölt időben nem a nadrágot küldi vissza, hanem egy levelet, amely szerint az uszály egyik ládájában hulla van. Most tehát Tuskó Hopkins marad nadrág nélkül, így Csülök megy el segítségül hívni Senki Alfonzot, de mire visszatér vele az uszályra, ama bizonyos ládában már Tuskó hullája heverész. Mire pedig orvost is sikerül keríteniük - ez a hulla is eltávozik. A sorozatos rejtélyek sem gátolják azonban a három barátot abban, hogy kezükbe vegyék Laméter hajóskapitány ügyét, aki éppen kiszabott halálbüntetésének végrehajtását várja...

 

MEGLEPETÉS:

 

Kéthetente, részletre 850 Ft-ért hozzájuthat egy Volvo személygépkocsihoz!

A ponyva királyai sorozat húsz darab Rejtő kötetének 3. lapján található kupon hiánytalan összegyűjtésével

a jókedven túl egy aranyszínű Volvo személygépkocsit is nyerhet!

 

 

A ponyva királyai sorozat további Rejtő Jenő és Agatha Christie köteteit keresse minden szerdán az újságárusoknál, vagy érdeklődjön a kedvezményes előfizetési lehetőségekkel kapcsolatban a 06 (1) 292-9530-as telefonszámon!

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Eliza Beth
#2. 2010. november 9. 16:16
Hogy én mennyi Rejtőt olvastam anno!!!
Hozzászóláshoz jelentkezz be!