Kilépni a komfortzónából a szerelemben és a barátságban is

Megállíthatatlanul beindult a Hűvös zenekar!

A tavalyi Kikeltető tehetségkutató felbukkant együttes még a szárnyait bontogatja, máris új dallal és egy klippel jelentkeznek. A Hűvös egyedi stílusával rövid időn belül feltette magát a hazai zenei térképre. A négy szegedi egyetemista srác tervei szerint idén megjelenik debütáló albumuk is. Hűvös - Legyen úgy:  https://youtu.be/wjTJgwKoT_c „A Legyen úgy a komfortzónából való kilépés kérdéseit feszegeti, legyen az a szerelemmel, barátsággal kapcsolatos szituáció vagy bármilyen más élethelyzet. Zeneileg ötvözi a '60-as, '70-es évek klasszikus rock hangzását egy modernebb, új hullámos zenei felfogással." - foglalja össze Vidiczki Zsombor frontember.
„Az ifjúság hite és elszántsága rendszerint nem ismer lehetetlent. Ékes bizonyíték erre a négy szegedi fiatalember esete, akik a pandémia nehézségei ellenére zenekart álmodtak, és immár csupán karnyújtásnyira vannak első albumuk megjelenésétől." - írta róluk a Délmagyar.
A Hűvös 2020 nyarán alakult alternatív pop/rock-ot játszó fiatal zenekar. Tagjai Vidiczki Zsombor (ének, gitár), Kormos Dénes (gitár), Mucsi Barna (dob), Kállay András (basszusgitár). A zenéjükben a 60-as évek klasszikus stílusait, gondolatait öltöztetik modern köntösbe, így igyekeznek a korszak szabadságérzetét visszaadni. Jelenleg az első nagylemezükön dolgoznak, amiben minél színesebben próbálják majd átadni az üzenetüket. Többször voltak a Carson Coma előzenekara, felléptek már az A38 hajón, a Szegedi Ifjúsági Napokon is.


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek